Sport

2015.12.03. 16:58

Ecsed: ezt csinálják utánuk!

Nagyecsed - Ötvenegy mérkőzés óta őrzi veretlenségét a szatmári ifjúsági együttes.

Nagyecsed - Ötvenegy mérkőzés óta őrzi veretlenségét a szatmári ifjúsági együttes.

A nagyecsedi ifjúsági csapat zsinórban ötvenegy bajnoki mérkőzésen nem talált legyőzőre. Utoljára 2014. április 14-én szenvedett vereséget – Tuzséron. Hazai pályán még fényesebb a mérleg: 2013 május 25-én, az U19-es II. osztály Észak-keleti csoportjában maradtak alul a Hajdúböszörménnyel szemben, Mindeközben két bajnoki címet szerzett a Bíró Attila irányította legénység: előbb a megyei első-, majd a másodosztályban és az őszi idény után az élen áll a megye egyben.

– Nagyon intelligens, szorgalmas, céltudatos és ügyes fiatalokkal volt és van szerencsém dolgozni, ők mindent megtettek azért, hogy ezt a nem mindennapi eredményt elérjük – szólt az elégedettség hangján Bíró Attila. – Ebben az időszakban akadtak nehezen kivívott győzelmek is, de mindig voltak játékosok a csapatban, akik a javunkra billentették a mérleg nyelvét. Minden játékost dicséret illet, akik ebben a két és fél évben tagjai voltak ennek a csapatnak. Sok segítséget kaptunk szurkolóinktól, dicsérő szavakkal méltattak bennünket.

Köszönetet kell mondanunk saját és csapatom nevében Kovács Lajos polgármesternek, városunk vezetőinek, az egyesület elnökének, Fodor Andrásnak, továbbá avezetőségi tagjainak, Hunyadiné Bíró Erikának, Bulyáki Sándornak, Kerekes Attilának, és nem utolsó sorban a felnőttcsapat tagjainak, tőlük sokat tanultunk. Továbbra is számítunk szurkolóink és támogatóink bizalmára, segítségére, hogy ezt az eddig elért szép eredményt még fokozni tudjuk. December 5-én közös disznóvágáson veszünk részt, amihez az „alanyt” Fodor András úr ajánlotta fel, és ezen az összejövetelen méltóképpen fogjuk megünnepelni az általunk elért eredményeket.

KM


Névsor

A nagyecsedi csapat tagjai: Jónás Sándor, Milák József, Szucsik András, Sánta Róbert, Gergely Bence, Tóth László, Bégány Martin, Gergely Máté, Kondor Dávid, Szalai József, Petrohai László, Francz Máté, Kelemen Péter, Bulyáki Krisztián, Mogyorósi Tamás, Malik Márk, Bakos Zoltán, Petrohai György, Némedi Gábor, Rostás Krisztián, Serbán János, Szilágyi Tibor, Balaton Roland, Budaházi Tibor, Tóth Róbert, Szalai Zoltán, Rostás Roland, Vakarcs Imre. Edző: Bíró Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!