Sport

2015.12.15. 09:22

Marosvásárhelyen és Kassán domborítottak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Több nemzetközi viadalon szerepeltek a szabolcsi utánpótlás korú birkózók. Az ÁMK Bököny DSE reménységei román és moldáv ellenfelekkel vették fel a harcot a marosvásárhelyi Edzők-emlékversenyen, amelyen közel 300 ifjú lépett szőnyegre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Több nemzetközi viadalon szerepeltek a szabolcsi utánpótlás korú birkózók. Az ÁMK Bököny DSE reménységei román és moldáv ellenfelekkel vették fel a harcot a marosvásárhelyi Edzők-emlékversenyen, amelyen közel 300 ifjú lépett szőnyegre. Ugyanakkor a Nyírsport SE titánjai Kassán, Moldova, Csehország, Lengyelország, Ukrajna, Litvánia, Szlovákia és Magyarország részvételével rendezett szabadfogású Mikulás Kupán képviselték megyénket.

Mindkét eseményről elégedetten térhetett haza Radócz János (ÁMK Bököny DSE) és Pocsai István (Nyírsport SE) edző, mert a fiatalok kitettek magukért. Marosvásárhelyen Kiss Gergő a „Legjobb külföldi versenyző” különdíjat is megkapta, mindemellett a junior 76 kg-os súlycsoportban az aranyérem is az övé lett. Az U23 korcsoportban, Mészáros Attila (65 kg) léphetett a dobogó legfelső fokára , míg a diák korcsoportban Felföldi Szabolcs (38 kg) bronzérmet szerzett.



Eközben Kassán a Nyírsport SE versenyzői sem tétlenkedtek: Jeles Antal (37 kg) a gyermek korcsoportban végzett az élen, Oláh Márton (29 kg), Hernádi Máté (44 kg) egyaránt a harmadik helyen zárt. A debütáló Kerecsanin Mátyás három nyert és két elvesztett mérkőzéssel ötödikként fejezte be a megmérettetést.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!