Sport

2015.12.11. 10:43

Szal-Tó Kupa Csengerben – újítással

Csenger - Immár 16. alkalommal rendezik meg a következő év első hétvégéjén a csengeri sportcsarnokban a népszerű eseményt.

Csenger - Immár 16. alkalommal rendezik meg a következő év első hétvégéjén a csengeri sportcsarnokban a népszerű eseményt.

Talán senki számára nem meglepő, hogy a Szal-Tó Kupát szakítva a hagyományokkal nem az 5+1-es hagyományos rendszerben, hanem a futsal szabályai szerint írták ki. Az esemény hozzájárulhat a sportág további népszerűsítéséhez a szabolcsi régióban, amelynek hatásaként mennyiségi növekedés mellett minőségi javulást eredményez a megyei futsal életben.

Szilágyi Sándor szervező – aki egyben a Csenger futsalcsapatának mindenese – nem titkolt célja, hogy a remélhetőleg nagy számú résztvevő között felfedez egy-két fiatal tehetséget, akikkel tovább erősítheti az NB II-ben második helyén álló együttesét.

A tornáról bővebb információval a [email protected] e-mail címen, a 06/30-505-1116-os telefonszámon vagy a legnagyobb közösségi portálon, Szilágyi Sándornál kapható bővebb felvilágosítás.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!