Sport

2015.12.10. 08:52

Távozik a nagyhalászi focicsapat beugró trénere

Nagyhalász - Nagy Lajos részéről visszatér minden a régi kerékvágásba: új edzője lesz a Nagyhalásznak.

Nagyhalász - Nagy Lajos részéről visszatér minden a régi kerékvágásba: új edzője lesz a Nagyhalásznak.A második... Mármint edzőváltás a megyei első osztályban. Miként azt egy hete megszellőztettük, Kovács János felállt a táblázat legvégén veszteglő tiszalöki futballcsapat kispadjáról, ezúttal pedig Nagy Lajos jutott erre az elhatározásra. A különbség annyi, hogy a nagyhalászi szakvezető eleve beugróként vállalta nyáron a tréneri posztot: becsületesen tette a dolgát, más kérdés, hogy nem volt egyszerű mutatvány annak rendje és módja szerint befejezni az őszi idényt. Az előző bajnoki évad után csaknem a nulláról kezdte a munkát – előbb a szétszéledő labdarúgók pótlásáról kellett gondoskodni, ami nem kevesebbet jelentett, mint gyakorlatilag új együttest építeni, majd tartani a lelket a tizenötödik helyen táborozó, kevés sikerélménnyel gazdagodó játékosokban.

– Arról volt szó, hogy egy hónapig irányítom a csapatot, fél év lett belőle... – taglalta Nagy Lajos. – Most viszont tényleg ismét az eredeti szerepkörömmel foglalkozhatok, maradok szakmai koordinátor, magyarán, az utánpótlást felügyelem továbbiakban, és ha az egyesület vezetése igényli a felnőttcsapat munkáját is segítem. Röviden, részemről visszatér minden a régi kerékvágásba. Lélegeztetőgép folyamatos üzemeltetéséhez tudnám hasonlítani az elmúlt időszakot. Igaz, túl sok pontot nem gyűjtöttünk, de nem is alázták meg a csapatot. Egyelőre élünk, ami a jövő, a fiatalok fejlődése szempontjából a legfontosabb. Ugyancsak lényeges fejlemény, hogy a régóta keresett edzőt megtaláltuk, kinevezése januárban válik hivatalossá.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!