Sport

2016.01.31. 10:08

Meg kellett hoznia ezt a döntést

Nyírbátor - Jókora vargabetű után tért haza, és lett a Nyírbátori FC játékosa a Csank Jánosnak sokat köszönő Illés Gyula.

Nyírbátor - Jókora vargabetű után tért haza, és lett a Nyírbátori FC játékosa a Csank Jánosnak sokat köszönő Illés Gyula.

A fél éves bőcsi kitérőt leszámítva 2009-ig csakis szabolcsi csapatokban szerepelt Illés Gyula, aki azóta bejárta Tolnát-Baranyát. Pontosabban Zalát, Hajdú-Bihart, Győr-Moson-Sopront, Somogyot és Pestet. Mígnem januárban hazatalált. Úgy tűnik, ő mondja, hogy végleg. A futballista az NB III-as Nyírbátori FC játékosa lett.

– Végleges a hazatérésem, eljött az idő, hogy meglépjem ezt – mondta Illés Gyula. – Voltak más lehetőségeim is, maradhattam volna a Dunántúlon, de előbb-utóbb meg kellett volna hoznom ezt a döntést, és úgy voltam vele, miért ne éppen most. Harminchárom éves vagyok, a futballon túli éveimre is gondolni kell, ezért szeretnék beindítani egy vállalkozást, amit csakis szülővárosomban, Vásárosnaményban tudok elképzelni. Így hát hazaköltöztem, amihez persze kellett az is, hogy megkerestek a nyírbátoriak.

(A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. február 1-jei számában és a http://www.kelet.hu​ oldalon.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!