Sport

2016.01.14. 12:10

Szabolcsi játékosokat bevető csapat sikere Szi-Zo Sportszer Kupán

Mátészalka - Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg Mátészalkán a Szi-Zo Sportszer Kupa pénzdíjas teremlabdarúgó tornát.

Mátészalka - Idén nyolcadik alkalommal rendezték meg Mátészalkán a Szi-Zo Sportszer Kupa pénzdíjas teremlabdarúgó tornát. A rendezvényen negyvennégy csapat szerepelt és két szatmárnémeti együttes tette nemzetközivé. A résztvevőket tizenegy négyes csoportba sorolták a szervezők, amely után az egyenes kieséses szakasz következett, így jutottak el a hármas döntőig a felek. A fináléban végül a megyénkben játszó játékosokat is bevető (Ladányi Dávid, Gyöngy Tamás) Hungarotarg Debrecen diadalmaskodott, mivel mindkét mérkőzését megnyert, elsőként a Bornemisza István, Zámbó Krisztián (mindkettő Nagyecsed), Balogh Árpád, Bodó Richárd (mindkettő Szatmár Unió) nevével fémjelzett Szamos-Ker Kft-t győzték le 3–1-re, majd a Kristófi Sándor (Ibrány) által verbuvált Dajer ellen 3-0-ra diadalmaskodtak. KM

Szi-Zo Sportszer Kupa

A hármas döntőbe jutásért: Szamos-Ker Kft.–Miskolci Egyetem 1–1, büntetőkkel 2–1, Mátészalka United–Hungarotarg Debrecen 2–4, Szamosi Élménytér–Dajer 0–2

Döntő: Szamos-Ker Kft.–Hungarotarg Debrecen 1–3, Szamos-Ker Kft.–Dajer 3–1, Hungarotarg Debrecen–Dajer 3–0

Különdíjak. A torna gólkirálya: Petru Costea (Dajer). A legjobb kapus: Dukát Péter (Hungarotarg Debrecen) A legjobb játékos: Balogh Árpád (Szamos-Ker Kft.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!