Sport

2016.02.05. 09:43

Felkészültek a kecskeméti lövőskálából

Kisvárda - A főpróbát jelentő egri tornán legyőzött csapat otthonába utazik az idei első bajnokin a Kisvárdai KC.

Kisvárda - A főpróbát jelentő egri tornán legyőzött csapat otthonába utazik az idei első bajnokin a Kisvárdai KC.

Az biztos, hogy ott folytatja a Kisvárdai KC, ahol decemberben abbahagyta. De hogy tényleg azon a mezsgyén halad-e tovább az NB I B-s női bajnokság Keleti csoportjában harmadik helyen álló társaság, ahogy a bajnokság első részét befejezte, arra csak szombat este, a kecskeméti mérkőzést követően kapjuk meg a választ.

– Tény, egymást követő ötödik idegenbeli mérkőzésünk következik, és mivel az előző négyet veretlenül zártuk, szeretnnk, ha folytatódna ez a szériánk – árulta el Rácz Sándor, a kisvárdaiak edzője. – Nincs egy hete, hogy a Kecskeméttel legutóbb játszottunk az egri Dobó Kupa kisdöntőjében, és ugyan szerettük volna elkerülni ezt a szituációt, de úgy alakult, hogy a harmadik helyért kiírt meccsen egymásra találtunk. A bajnokira nézve nagy jelentősége nincs annak, hogy nyertünk, ha csak nem annyi: mindkét félben maradtak emlékképek a mérkőzésről.

KM - BT

A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. február 6-i számában és a kelet.hu​ -n olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!