Sport

2016.02.18. 16:39

Kisvárda Master Good - Gólgyárosa nélkül megy a Kisvárda Csákvárra

Kisvárda - Nem az előre eltervezett csapat lép pályára a labdarúgó NB II tavaszi nyitányán.

Kisvárda - Nem az előre eltervezett csapat lép pályára a labdarúgó NB II tavaszi nyitányán.

Ijesztő volt a pillanat, és a kisvárdaiak agyán átfuthatott, hogy Hegedűs Tibor és Kardos Norbert után újabb súlyos térdsérültje lesz az NB II-es csapatnak.

Aztán az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy Erős Gábornak, a Kisvárda Master Good csapatkapitányának, játékmesterének, egyúttal házi gólkirályának (tíz találatig jutott az ősszel) „csak” az ízületi tok szakadt be részlegesen a térdében a Szatmárnémeti elleni edzőmeccsen, így két hét kihagyás után visszatérhet. Mindez azt jelenti, hogy a 35 éves játékos a tavaszi nyitányon a Csákvár, majd a jövő héten a Gyirmót elleni mérkőzést lesz kénytelen kihagyni.

Utóbbi különösen érzékenyen érintheti a játék​ost, hiszen nagyon készült arra, hogy korábbi csapata otthonában maradandót alkosson, de szombaton, a 17 órakor kezdődő csákvári bajnoki sem lesz egyszerű pótolni a csapat egyik meghatározó futballistáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!