Sport

2016.02.29. 19:10

Magyar Kupa - Esélyesebb a Loki, de megpróbálja a Szpari

Nyíregyháza - Ha kedd, akkor kupa! A Nyíregyháza Spartacus a hét második napján a Loki vendége lesz a Nagyerdei Stadionban.

Nyíregyháza - Ha kedd, akkor kupa! A Nyíregyháza Spartacus a hét második napján a Loki vendége lesz a Nagyerdei Stadionban.

A Szpari idei első tétmeccsét a Magyar Kupa négy közé jutásért kiírt párviadalának első meccse jelentette. A DVSC vizitált Nyíregyházán. A Szpari Rezes László góljával szerezett vezetést, amit még az első félidőben Dusan Brkovics egalizált. Úgy nézett ki, hogy a második félidő gól nélkül ér véget, ám a ráadás 94. percében a csereként beállt Ferenczi János a kapuba talált, így a Lokinál az előny.

Bizonyára nagy élmény lesz

– Nagyon várjuk már a kedd esti megmérettetést, remélem, sok szurkoló elkíséri majd a csapatot Debrecenbe. A játékosoknak bizonyára nagy élmény lesz majd ilyen stadionban tétmeccset játszani. Sajnos, az első mérkőzés ráadásában szerzett góllal a debrecenieknél az előny és az esély. Minden mellettük szól, ám nem adjuk fel, és szeretnénk meglepetést okozni – adott hangot vágyának Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 1-jei számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!