Sport

2016.02.14. 18:06

Szpari - Három ponttal rajtolt a Spartacus

Nyíregyháza - A kis Loki vendége volt a Nyíregyháza Spartacus vasárnap kora délután, mégpedig az Oláh Gábor utcai füves pályán.

Nyíregyháza - A kis Loki vendége volt a Nyíregyháza Spartacus vasárnap kora délután, mégpedig az Oláh Gábor utcai füves pályán. Alig mondták ki a csapatok, hogy éljen, éljen, máris vezetéshez jutott a debreceni együttes, Kertész lőttek ki jobbról a hosszú sarkot. A listavezető Szpari viszonylag hamar egalizált az új támadó, Harsányi Zoltán révén, majd a másik új fiú, Szalai Vilmos is beköszönt egy fejessel, így jó félóra elteltével már a nyíregyháziaknál volt az előny.

Szünet után már gyengébb lett a meccs, a vendégeknek még növelhették volna az előnyt ám elpuskázták a lehetőségeket, Szerencsére a hazaiak sem tudtak már eredményesek lenni, így maradt az eredmény, azaz fontos három pontot szerzett Mátyus János legénysége.

DVSC-DEAC–Nyíregyháza Spartacus 1–2 (1–2)

Debrecen, V: Lovas (Viczián, Csatári)

DVSC-DEAC: Verpecz – Kuti, Kinyik, Barna, Balogh (Lénárt 80.) – Székely (Bíró 61.), Ludánszki (Ignáth 80.), Vincze, Kondás – Takács, Kertész. Edző: Szatmári Csaba.

Nyíregyháza: Ovszijenko – Rubus, Szalai, Rakovic, Farkas – Zofcak, Harsányi, Rezes (Kiss 92.), Abdouraman – Pölöskey (Pálinkás 84.), Szécsi (Kapacina 90.). Edző: Mátyus János.

Gól: Kertész (2.) illetve Harsányi (26.), Szalai (34.)

Sárga Lap: Harsányi (62.), Abdouraman (80.), Ignáth (89.), Takács (93.)

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 15-i számában vagy a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!