Sport

2016.03.22. 11:39

Senki sem távozik üres kézzel a Nyuszi-futásról

Nyíregyháza - Igazi családi programról gondoskodik a 24. alkalommal megrendezendő szabadidősport-rendezvény.

Nyíregyháza - Igazi családi programról gondoskodik a 24. alkalommal megrendezendő szabadidősport-rendezvény.

Nyuszi jelmezverseny és nyuszisimogatás, csillám arcfestés, festett hímestojtásverseny és tojásfaállítás, célbadobás Tapsi Hapsival. A címszavak kísérőprogramokat jelölnek, és talán nem nehéz kitalálni az apropót, hogy a Szabolcs Takarék 24. nyíregyházi Nyuszi-futásról van szó.

Nagyszombaton, mint mindig és a Városi Stadionban, mint mindig. A keddi tájékoztatón a rendező Nyíregyházi Sportcentrum szabadidősport igazgatója, Hajnal Gusztáv ígéretet tett arra, hogy egyetlen résztvevő sem távozik majd üres kézzel a helyszínről, az igazán szerencsések pedig a mintegy száz tombolanyereményből is részesedhetnek.

A szerencséért azonban meg kell dolgozni, pontosabban futni kell érte: az óvodásoknak 400, az általános iskolásoknak 800 métert, a családoknak (minimum egy felnőtt és egy gyerek) pedig 400 métert. A 10 órakor kezdődő programot tánctanulás nyitja, a zárást jelentő tombolasorsolás előtt pedig mókás családi sorversenyt is rendeznek. Az esemény nem jöhetne létre támogatók nélkül, a névadó Szabolcs Takarék részéről Kola János ügyvezető igazgató, a tizenkét éve a rendezvény mellett álló Nyíregyházi Kenyérgyár Kft. képviseletében Dusinszki József ügyvezető méltatta a Nyuszi-futás jelentőségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!