Sport

2016.04.22. 08:59

Egyéni csúcs és ahhoz közeli eredmények

Nyíregyháza - Az edzőtáborból edzőtáborba járó nyíregyházi dobóatléták remekül kezdték az idényt.

Nyíregyháza - Az edzőtáborból edzőtáborba járó nyíregyházi dobóatléták remekül kezdték az idényt.

Két edzőtábor között egy hazai versenyen is megmutatták magukat a Nyíregyházi Sportcentrum dobószakágának képviselői. Szikszai Róbert, Káplár János, Kerekes László és Kerekes Dóra előbb két hetet töltött Portugáliában, majd Montenegróba utazott, hasonló időtartamra.

A kettő között részt vettek a szentesi Szentes-kupán, ahol valamennyien remek formáról adtak tanúbizonyságot. A versenyidényt Szikszai Róbert úgy kezdte, hogy jócskán 60 méter felé vetette a diszkoszt (62.48), Káplár János pedig egyéni csúcsot elérve (59.11) megközelítette a lélektani határt. A két NYSC-s versenyző ezzel a második-harmadik helyen zárta a viadalt.

Megnyerte a maga versenyét a súlylökő Kerekes László (16.76) valamint a Szikszaihoz hasonlóan karrierje második legjobb eredményét (52.40) produkáló Kerekes Dóra. És ez még csak a kezdet volt, jöhet a folytatás, amihez gyűjtik az erőt a nyíregyházi versenyzők.

A teljes eredménylista megtalálható a Kelet-Magyarország április 23-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!