Sport

2016.04.17. 08:59

Marso-Nyíregyháza - Kétesélyes, ki is lesz az ellenfél

Nyíregyháza - Menekülőben a Jászberény, az utolsó forduló dönt az osztályozó párosításáról a férfi kosárlabda-bajnokságban.

Nyíregyháza - Menekülőben a Jászberény, az utolsó forduló dönt az osztályozó párosításáról a férfi kosárlabda-bajnokságban.

Nem mintha bármiféle vigaszt nyújtana, de tény: akkor sem lenne más a helyzet, ha a Marso-Nyíregyháza pénteken nyerni tudott volna az alaposan lecsupaszított, két légiósát és Molnár Andrást is nélkülöző Szeged otthonában. Merthogy szombaton a Jászberény megnyerte a MAFC elleni mérkőzését, így a nyíregyháziak akkor sem lennének már versenyben az osztályozó pályaelőnyéért, ha nem éri őket az a szégyen, hogy teljes vértezetben kapnak ki az igencsak tartalékos szegediektől.

Arról viszont az alsóházi középszakasz utolsó fordulója dönt, hogy a Kék Cápák kivel is vívják meg a bentmaradásról döntő párharcot. A Jászberény szombati sikerével megelőzte a MAFC-ot, és amennyiben szombaton is nyer Nyíregyházán, akkor elkerüli a playoutot. Ha úgy tetszik, a nyíregyháziak maguk dönthetnek arról, hogy kivel is szeretnének játszani, ha az utolsó körben legyőzik a Berényt (és a MAFC saját pályáján a Szegedet), akkor még jöhet minimum két meccs a jászságiak ellen, ellenkező esetben a fővárosiak várnak majd rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!