Sport

2016.04.14. 17:13

Tökéletesre törekvő Rohod

Rohod - Két cél maradt: a bajnokcsapat hibátlan teljesítménnyel zárna és gólkirályi címhez segítené Kézi Bertalant.

Rohod - Két cél maradt: a bajnokcsapat hibátlan teljesítménnyel zárna és gólkirályi címhez segítené Kézi Bertalant.

A rohodiak nem lassítanak. Sőt, rátettek egy lapáttal. Már a makulátlan őszi szereplés után bomababiztos volt, hogy a megyei harmadosztályú futballcsapat zsebeli be a bajnoki címet a Szatmár-csoportban. A lendület pedig nem csökkent, olyannyira, hogy a gárda vasárnap célba ért: Petneházán aratott újabb sikerével hét fordulóval a befejezés előtt behozhatatlanra hízlalta előnyét. A pazar mérleget felmutató egylet még mindig hibátlan (tizenhét meccs, ugyanennyi győzelem...), immár huszonnégy pontot vert a második helyen táborozó Hodászra.

– Lehet, nagyképűnek tűnik, de nem tudok mást mondnai, csak idő kérdése volt, hogy mikor nyerjük meg a bajnokságot – elmélkedett Nagy Miklós, a Rohod edzője. Ehhez annyit: a csapat két év elteltével tér vissza a másodosztályba. – A télen érkezett két játékos, akik hamar beépültek, persze, ez nem okozott komoly nehézséget nekik, mivel korábban Tóth Attila és Doboveczki István is futballozott nálunk. Velük pedig egyértelműen tovább erősödtünk. Most már az a cél, hogy százszázalékos teljesítménnyel végezzünk az élen, továbbá szeretnénk gólkirályi címhez segíteni saját nevelésű játékosunkat, Kézi Bertalant, amire jó esély mutatkozik. Innentől figyelhetünk a következő szezonra, mert az biztos, hogy vállaljuk az indulást a megye kettőben. Elképzelhető, hogy három-négy emberrel bővülhet a létszám, ugyanakkor a „kemény mag” marad, annál is inkább, mivel kilenc helyi játékos tagja a keretnek, és a többiek is évek óta velünk vannak.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!