Sport

2016.05.03. 11:27

A gyulajiak megfricskázták esélyesebb ellenfelüket

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Bakot lőtt, aki azt duruzsolta, a Nyírgyulaj nem sok sót eszik meg az élvonalbeli futsal bajnokság felsőházi rájátszásában.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Bakot lőtt, aki azt duruzsolta, a Nyírgyulaj nem sok sót eszik meg az élvonalbeli futsal bajnokság felsőházi rájátszásában. Nos, két meccset ugyan elbukott a nyírségi legénység, harmadik kísérletre viszont sikerült a nagy dobás – Berettyóújfaluban. Lovas Norbert együttese pontot szerzett, ráadásul idegenben, mi több, a győzelemre is volt esélye. Pláne, hogy 2–0-ra elhúzott az meccs korai szakaszában, és bár a tabellán lényegesen jobban álló hazaiak egyenlítettek, így is sikerült megfricskázni őket. Sőt, jobb gólkülönbségüknek köszönhetően a Gyulaj megelőzte a Veszprémet, vagyis az ötödik helyre nyomult fel.

Volt minden, mint a jobb fajta városszéli piacon az NB II-ben érdekelt Nyíregyházi Ezüstcsikók soros összecsapásán – Újfehértón. A házigazdák 3–1-re vezettek, a folytatásban mégis kapaszkodniuk kellett, mert fordított a REAC. Aztán Balogh Gyula jött és döntött: harminckét másodperccel a befejezés előtt durrantotta be a győztes ,,dugót”.

Ugyanakkor zsinórban negyedszer nyert a Csenger, amely ezúttal a Gyömrőt hegedülte el. Mégpedig vendégként. A harmadik helyüket sziklaszilárdan tartó szatmáriak diadalmenetéből ezúttal Szilágyi Sándor játékos-edző is kivette részét, olyannyira, hogy a magát ritkán bevető szakvezető szerezte a látogatók tizedik gólját. Így a hosszú út, a kedd hajnali hazatérés is elviselhetőbb volt.

KM-KT

NB I., felsőházi rájátszás, 3. forduló

Berettyóújfalu–Nyírgyulaj KSE 4–4 (2–2)

Berettyóújfalu, 250 néző, v.: Viczián M., Flinta Z.

Nyírgyulaj: Végső Zs. – Angyalos A., Siska G., Faragó L., Nagy I. Csere: Kondás K., Lovas N., Varga D., Szép T., Pálvölgyi B., Fekete G., Pallai G., Kovács I., Tóth B. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Rábl J. 2. Dávid R., Nagy I., illetve Angyalos A. Siska G., Nagy I., Kovács I.

További eredmények: Rába ETO–Dunaferr 3–1, Haladás–Futsal Veszprém 7–2.

Az állás: 1. Rába ETO 16 pont (7 pontot hozott magával az alapszakaszból), 2. Haladás 11 (5), 3. Dunaferr 9 (3), 4. Berettyóújfalu 8 (4), 5. Nyírgyulaj 2 (1) 6. Veszprém 2 (2),

NB II., Keleti csoport, 24. forduló

Nyíregyházi Ezüstcsikók–REAC 6–5 (3–1)

Újfehértó, 200 néző, v.: Szabó F., Szűcs L.

Ezüstcsikók: Tóth N. – Balogh Gy.,Somogyi T., Lukács B., Orosz D. Csere: Gergely B., Varga A., Kristófi S:, Kiss T. Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Kiss T. 2, Gergely B. 2, Orosz D., Balogh Gy.

UFC Gyömrő–Csenger Futsal 3–10 (2–6)

Gyömrő, 50 néző, v.: Leél-Őssy, Máyer G. Csenger: Szabó J. – Pankotai I., Mándi L., Balogh Á., Balogh P. Csere: Juhász N., Szilágyi S., Szilágyi L., Rigó A., Csorvási T., Csatári Z., Geletey Z. Játékos-edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Balogh P. 3, Mándi L. 3, Szilágyi L. 2, Balogh Á., Szilágyi S.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!