Sport

2016.05.15. 17:57

Futsal: Egyszer már sikerült, jöhet a bakonyi ráadás

Nyíregyháza, Nyírgyulaj - A Csenger és a Nyíregyházi Ezüstcsikók befejezte bajnoki szereplését.

Nyíregyháza, Nyírgyulaj - A Csenger és a Nyíregyházi Ezüstcsikók befejezte bajnoki szereplését.

„Munkás” pünkösdi ünnepe lesz a Nyírgyulajnak. A futsal NB I. felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában Veszprémbe hivatalosak a nyírségiek, vagyis hosszú túrát teljesítenek – hétfőn. A vendégek éppen a hatodik helyre visszaesett bakonyiakat előzik meg a tabellán, akikkel eddig valamennyi mérkőzésüket elbukták a legjobbak csatározása során.

A Lovas Norbert irányította legénységnek viszont Berettyóújfaluban már sikerült pontot szerezni, és az erőviszonyok alapján erre most is esély kínálkozik.

Az NB II-ben érdekelt megyei együttesek számára véget ért az idény. Olyannyira, hogy az utolsó körben egyik csapat sem érintett. A Csenger korábban lejátszotta a DEAC elleni idegenbeli összecsapását (5–5), és időközben az is eldőlt, hogy a dicséretes harmadik pozícióban fejezi be a bajnokságot.

Mivel a Nyíregyházi Ezüstcsikók csaknem teljes játékoskerete Kelet-Magyarország színeiben szerepel hétfőn, a Nyugat-Magyarországgal szemben, Telkiben esedékes régiós válogatottak számára kiírt nagydöntőben, így nem rendezik meg a Berettyóújfalu II. elleni futsalmeccset.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!