Sport

2016.06.26. 08:41

Aszalódtak a pokoli hőségben

Nyíregyháza - A nagy meleg száműzte a résztvevők és az érdeklődők jelentős részét a kosárlabda B33 Tour nyíregyházi állomásáról.

Nyíregyháza - A nagy meleg száműzte a résztvevők és az érdeklődők jelentős részét a kosárlabda B33 Tour nyíregyházi állomásáról.

Azt nem állítjuk, hogy annál több csapat még nem vett részt a Decathlon B33 Tour egyik állomásán sem, mint a szombati, nyíregyházi vetélkedésen (amely az idei sorozat harmadik fordulója volt), de azt sem, hogy ennél nagyobb melegben kellett valaha is kosarazniuk a program keretében a résztvevőknek. Valószínű, hogy a szerény érdeklődés és a nagy hőség közé egyenlőségjel is rakható.

A szabolcsi megyeszékhelyre először látogató rendezvény kapcsán négy pályát építettek a Kossuth téren, ahol éppen akkor kezdődtek a mérkőzések, amikor a hőmérő 38 fokig kúszott fel. Nem irigyeltük a játékosokat, és mivel az egyes kategóriákban különböző volt az indulók száma, akadt csapat, amelyik folyamatosan pályán volt 11-től délután négyig, mások két meccs után hazamehettek, megint mások önkényesen gondolták úgy, hogy számukra befejeződött a viadal és a napon aszalódás.

(A teljes cikk a Kelet-Magyarország 2016. június 27-i számában és a http://www.kelet.hu​ oldalon.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!