Sport

2016.06.10. 16:10

Eb-lázban Szabolcs - a megyében több helyszínen kivetítőn is lehet nézni a meccseket

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szórakozóhelyen, szabadban, szabadidőcentrumban, sörözőben is követik az Eb-t.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szórakozóhelyen, szabadban, szabadidőcentrumban, sörözőben is követik az Eb-t.

A kutyabarátok előszeretettel gyönyörködnek, ha eléjük kerül a különleges tulajdonsággal felruházott labdarúgó eb. Kassai Viktor péntek esti sípjelétől pedig a labdarúgó Eb-t már nem csak kutyafuttában érdemes követni, hanem kényelmes fotelből vagy akár sörpadról.

Nyírlugoson természetesen főleg a magyarok meccseit várják.

– Én Balázs mindhárom meccsén ott leszek családi körben. Bízom bennünk! Azt szeretném, hogy emelt fővel jöjjenek le a pályáról – árulta el Dzsudzsákné Kósa Ildikó, aki tanári módon szorít a fiáért. Elmondta, hogy a településen is sokan megállítják, és szorítanak a válogatottért, aki pedig közösségi élményre vágyik, a helyi sörözőkben szurkol a kedvenceknek.

– Nálunk nagy hagyománya van a közös meccsnézésnek. Olyannyira készülnek a helybeliek, hogy jó előre asztalokat is foglaltak. A szerzői jogokat illetően rendben vagyunk, úgyhogy készen állunk az Eb-láz fokozódására – említette Virágh János, a Virágh Söröző és Pizzéria tulajdonosa.

Nem kacsa: az újfehértói H2O Szabadidőközpontban célirányosan készültek a kontinensviadalra.

– A bár mellett, a bowlingpálya bejáratánál magasodik a kivetítő, ahol hangulatos körülmények között lehet drukkolni, élvezni a labdarúgást. Én speciel Nápolyban olyan erőt merítettem a közösségi élményből, hogy azt nehéz felülmúlni. A futball képes életre szóló örömet okozni – fejtegette Kranyik István, a centrum vezetője.

Nyírbátorban sem honol síri csend az Eb idején.

– A Külvárosi Sörőzőben a BL-döntő idején is több tévén keresztül lehetett nyomon követni a fejleményeket, most is nagyon készülnek a szurkolók kiszolgálására. Én pedig főleg az izlandiak és a portugálok elleni meccsünket várom, amit testközelből láthatok – újságolta Baracsi Balázs.

Nyíregyházán is sok helyen várják kivetítővel a vendégeket. Sóstón mindez óriás méreteket ölt.

– Miként a világbajnokság idején, most is közel 30 négyzetméteres a mátrix. Varázslatos környezetben igényes kiszolgáló helyekkel állunk a futballbarátok rendelkezésére. Már csak színvonalas meccsek kellenek, no és persze, szorítunk a magyarokért! – csattant fel végezetül dr. Podlovits Roland, a Sóstó-Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!