Sport

2016.07.06. 15:48

Döntőbíró

<em><strong>A sportágak királyánál megy a sakkozás: vajon ki vezeti a labdarúgó-Európa-bajnokság fináléját július 10-én, Párizsban? A talány különlegessége, hogy mindez már akkor felvetődött, amikor még a két elődöntő-párharc el sem kezdődött.</strong></em> <strong>Ladányi Tóth Lajos írása.</strong>

A sportágak királyánál megy a sakkozás: vajon ki vezeti a labdarúgó-Európa-bajnokság fináléját július 10-én, Párizsban? A talány különlegessége, hogy mindez már akkor felvetődött, amikor még a két elődöntő-párharc el sem kezdődött. Ladányi Tóth Lajos írása.

Az Európai Labdarúgó-szövetség a csoportmérkőzések után szűkítette a keretet, azóta újabb játékvezetők estek ki a jelöltek népes táborából. S lám, Kassai Viktor és csapata is versenyben van! Az exkluzív francia–román nyitómeccs, a másik csoporttalálkozó, az olasz–svéd összecsapás után a negyeddöntőben a német–olasz presztízsmeccs is növelte a magyar team ázsióját. Ne feledjük ugyanis az imponáló bírói teljesítmény mellett az észrevétlenül szereplő, ugyanakkor parádés döntésekkel biztos támaszt nyújtó Ring György és Tóth Vencel asszisztensi produktumát, és az alapvonali játékvezetőként a büntetőterületen belüli szituációknál kifogástalanul állást foglaló Bognár Tamás és Farkas Ádám hatékonyságát sem!

Ők öten továbbra is ott vannak Franciaországban, és nem a lábukat lóbálják, hanem ugrásra készen esélyesként várják a döntő küldését. Aki gratulálni szeretne nekik, a sípszó után hagyjon üzenetet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!