Sport

2016.07.13. 07:52

Nyert és tornadöntőt vív a Kisvárda

Kisvárda - A Basa-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Kupa B csoportjában is kialakult a végső sorrend.

Kisvárda - A Basa-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Kupa B csoportjában is kialakult a végső sorrend. Az utolsó mérkőzésen a Kisvárda Master Good az ősztől ugyancsak az NB II-ben érdekelt Cigándot fogadta. Révész Attila együttese legyűrte borsodi ellenfelét, mindez azt jelenti, hogy bejutott a regionális nemzetközi felkészülési torna döntőjébe. A helyosztókat szombaton Balmazújvárosban rendezik és a Várda éppen a házigazdával vívja a finálét. A bronzmérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus a Cigánddal csap össze.

A szerda kora esti, mindazonáltal rekkenő hőségben játszott találkozón a hazaiak ismét bevetették Tihanyi Olivért. Sőt, a szombathelyi Haladástól érkezett – legutóbb Sopronban kölcsönben szerepelt – támadó immár bizonyosan a szabolcsi klubot erősíti a folytatásban, erről megszületett a megállapodás.

KM

Basa-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő Kupa, B csoport

Kisvárda Master Good–Cigánd 3–2 (1–1)

Kisvárda: Ivancsics A. – Izing (Gubacsi), Papucsek (Kornutjak), Vermes, Vári B. (Szabó P.) – Lucas (Hidi), Délczeg (Minczér), Erős G. (Oláh G.) – Tihanyi (Lengyel), Rajczi (Lukács R.), Cseri (Karacs).

Gól: Rajczi, Erős G. (11-esből), Lucas, illetve Rosel, Angyal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!