Sport

2016.09.03. 19:58

Csak szenvedtek a bátoriak Monoron

Nyírbátor - Nem volt esélye a szabolcsi NB III-as futballcsapatnak az idegenbeli mérkőzésén.

Nyírbátor - Nem volt esélye a szabolcsi NB III-as futballcsapatnak az idegenbeli mérkőzésén.

A hazaiak kezdték aktívabban a monori NB III-as mérkőzést, és ezt néhány leshelyzettel végződött támadásuk is jelzett. Negyedóra elteltével felvette a ritmust a Bátor, három szögletig és Hornyák Marcell két nagy helyzetéig jutottak. A szünetig azonban egyik oldalon sem született gól. A második félidőt ismét a hazaiak kezdtek jobban, több szögletet is kiharcoltak, majd egy téves partjelzői döntést követően, leshelyzetből megszerezték a vezetést.

Valamivel aktívabb lett a Bátor, de gondok voltak a koncentrációkészséggel. A monoriak második gólja után, a cseréket követően sem tudott a vendégcsapat felpörögni, nem jelentett veszélyt a monori kapura. Ugyanakkor a védekezés lyukas volt, a házigazda ebben az időszakban is veszélyesebben játszott. Összességében a legjobbjait nélkülöző nyírbátoriak ezúttal csak szenvedtek, nem volt esélyük a pontszerzésre. A hazaiak megérdemelten szerezték meg a három pontot.

NB III Keleti csoport: 5. forduló

Monori SE–Nyírbátori FC 2–0 (0–0)

Monor, 200 néző, v.: Jakab G.

Monor: Bozsó – Balanescu, Ficsor, Villányi, Bonifert, Urbán G., Karacs D. (Csőke I., 81.), Hunya, Fazekas R. (Petrezselyem, 61.), Katona R., Sárközi Sz. (Tamás D., 72.). Edző: Horváth Dávid.

Nyírbátor: Vasas G. – Bernáth M., Ambrusz, Benkő B., Boros D., Müller Zs., Szabó R., Reznek (Kovács G., 85.), Hornyák, Török I. (Nagy D., 69.), Lipcsei M. (Terdik, 59.). Edző: Márton István.

Gól: Urbán G. (48. és 67.). Jó: Bonifert, Urbán G., Katona R., illetve Ambrusz,. Müller Zs. (Tudósító: Janovics János)

Horváth Dávid: – Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, mert egy jó formában lévő, masszív csapatot fogadtunk. A második félidőben mutatott játékunk alapján megérdemelt győzelmet arattunk.

Márton István: – Az első félidei fellángolásainktól eltekintve meg sem közelítettük valós tudásunkat. Nem tudtunk labdát birtokolni, több taktikai fegyelmezetlenséget is elkövetünk, lés hitehagyottan futballoztunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!