Sport

2016.09.19. 11:49

Focimeccs a béke és barátság jegyében Vásárosnaményban

Vásárosnamény - Hatodik alkalommal rendezik meg a Magyar Görög Katolikus Pap labdarúgó válogatott, a Görög Katolikus Papnevelő Intézet és az Erdélyi magyar római és görög katolikus papok közös csapata, illetve a Magyar Jogász Egylet Paragrafus Kupa válogatott közötti futballmecset – ezúttal szeptember 23-án, pénteken (kezdés: 15.30) – Vásárosnaményban.

Vásárosnamény - Hatodik alkalommal rendezik meg a Magyar Görög Katolikus Pap labdarúgó válogatott, a Görög Katolikus Papnevelő Intézet és az Erdélyi magyar római és görög katolikus papok közös csapata, illetve a Magyar Jogász Egylet Paragrafus Kupa válogatott közötti futballmecset – ezúttal szeptember 23-án, pénteken (kezdés: 15.30) – Vásárosnaményban. A beregi település először ad otthont a békét, barátságot hirdető eseménynek, aminek apropóján sajtótájékoztatón számoltak be a részletekről.

Dr. Vadász Mihály, a Nyíregyházi Törvényszék elnökhelyettese, valamint Tassy Tamás ötletgazda, főszervező társaságában egyaránt részvételre buzdított. A Paragrafus Kupa kispályás tornából „kinőtt”, az évek során egyre népszerűbb találkozóra egyébiránt a határom túlról is jelentős érdeklődés mutatkozik, ezúttal Erdélyből érkeznek vendégek, a jövőben pedig vélhetően a Felvidék, valamint Kárpátalja képviselői is bekapcsolódnak. A rend kedvéért: tavaly igazságos döntetlennel zárult a felek „összecsapása” Gyulaházán.

A mérkőzést megelőzően, 14.30-tól szertartást tartanak a naményi görög katolikus templomban.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!