Sport

2016.09.09. 10:24

Hogy a munka kamatozzon!

Tiszavasvári - A Tiszavasvári tíz év után, hazai pályán vív újra NB I B-s mérkőzést szombaton.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári tíz év után, hazai pályán vív újra NB I B-s mérkőzést szombaton.

Tíz év böjt után ismét a második vonalba küzdötte fel magát a Tiszavasvári férfi kézilabdacsapat. Türk Ferenc legénysége szombaton (kezdés: 18 óra) a Szigetszentmiklós ellen debütál hazai pályán. A szabolcsiak szerényen terveznek, a megkapaszkodásért hajtanak, így a dunántúli régióból a Keleti csoportba átsorolt vendégekkel szemben máris megkezdenék a pontgyűjtést.

– Nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, több okból is – taglalta Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – Egyrészt az első NB I B-s meccsünk lesz, emellett jó néhányan nem épültek fel, sőt Dancs Máté is kiesett a bevethető játékosok sorából! Hat emberünk sérült, közülük talán ketten vállalni tudják a szereplést. Bárhogyan alakul is, nem feltartott kézzel megyünk fel a pályára! Bízom benne, hogy, akik játszani fognak mindent megtesznek majd azért, hogy az elvégzett munkát kamatoztassák és a szurkolóinknak örömet szerezzenek!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!