Sport

2016.09.02. 15:41

Ramocsai jelszó: Menekülés a győzelembe!

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 16, ifi: 14) játsszák a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 16, ifi: 14) játsszák a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Ragányi Mihály, a Ramocsaháza edzője.

Szombat

Kemecse (7.)–Újfehértó (15.): – A vendégek kisebb gödörben vannak, ha sikerül ebből kikászálódni, akkor akár pontot is szerezhetnek a bajnokaspiráns otthonából!

Vasárnap

Kótaj (4.)–Tiszadob (13.): – Nem megbántva a vendégeket, de ezt a meccset csak a Kótaj bukhatja el!

Apagy (1.)–Gávavencsellő (5.): – Nagyon sok jó ismerősön játszik a hazaiaknál és a csapatom mellett nekik szurkolók még a bajnokságban, hogy érjék el a céljaikat! Ezt a meccset is behúzzák.

Nyíribrony (11.)–Nyírlugos (8.): – A lugosiak veretlenül lettek bajnokok az előző szezonban és egy kicsit ismeretlenek is számomra. A következő fordulóban megismerkedünk velük... A hazaiak némiképpen átalakultak a nyáron, de van egy Galambjuk, márpedig őt tudom mire képes. Ez inkább hazai, mint vendég.

Rohod (9.)–Kállósemjén (2.): – Ha a rohodi csapat végig tudja focizni az egész meccset, akkor akár győzhet is, ha nem, akkor a vendégek örülhetnek.

[poll id="1164"]

Levelek (3.)–Encsencs (6.): – Nem mondok újat azzal, hogy a Levelek az élmezőnyhöz fog tartozni. A vendégek a középmezőnyhöz, ezért hazai győzelmet várok.

Nagykálló (12.)–Terem (16.): – A Kálló megszerezheti első győzelmét ezen a mérkőzésen, de azért a teremieknek is lesz hozzá egy-két szavuk.

Ramocsaháza (14.)–Geszteréd (10.): – Az előző két forduló nem úgy sikerült, ahogy terveztük, ezért most nem tervezünk. Ha nem is Stallonéval a kapuban és Pelével a csatársorban állunk fel, akkor is most „Menekülés a győzelembe”, mert szükségünk van a három pontra.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Mártha Ferenc, a Fényeslitke vezetőségi tagja.

Vasárnap

Vaja (9.)–Kék (8.): – Két hasonló képességű csapat összességében az győzhet, amely többet mer kockáztatni. Úgy gondolom, a hazai pálya előnye dönthet.

Őr (14.)–Ladányi TC (11.): – Hazai győzelem születik.

Tiszakanyár (10.)–Újdombrád (15.): – A két idény eleji formát mutató csapat párharcából a Kanyár kerülhet ki győztesen.

[poll id="1164"]

Demecser (3.)–Dombrád (1.): – A Demecser jó kis masszív csapat, de nem hinném, hogy ki tudja védekezni ezt a meccset kapott gól nélkül. Vendégsiker.

Nyírkarász (5.)–Tiszaszentmárton (12.): – A Karász jó csapat, de nincs olyan formában, mint amit az előző szezonban megszoktunk tőle. A meglepetés is benne van ebben a párharcban. Ezzel együtt azt hiszem, nem borul a papírforma.

Ajak (6.)–Pátroha (7.): – Döntetlen lehet az eredménye a két jó képességű csapat találkozójának.

Fényeslitke (2.)–Nyírmada (4.): – Hazai pályán szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, és csak is a három pont megszerzése lehet a célunk.

Szabadnapos: Záhony

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője.

Szombat

Csengersima (13.)–Kölcse (9.): – Volkán Roland barátoméknak szurkolok, de van egy olyan érzésem, hogy a meccset a Kölcse fogja nyerni.

Nyírmeggyes (12.)–Tarpa (3.): – A szebb napokat látott Meggyesnek nem sok esélye lesz a csoport egyik legjobb csapata ellen.

[poll id="1170"]

Nyírcsaholy (7.)–Tisztaberek (2.): – A forduló rangadója! Az őszre megtáltosodott Csaholy pontot csíphet a Tisztaberek ellen.

Beregdaróc (8.)–Nagydobos (16.): – Fix egyes.

Szatmárcseke (5.)–Csenger (4.): – Szeretnénk folytatni a jó szereplést a Csenger ellen. Az előző szezonban játszott meccsek eredményivel most is kiegyeznénk...

Vasárnap

Mérk-Vállaj (10.)–Tiszakóród (10.): – Ha a kóródiak úgy játszanak, mint ellenünk, lesz esélyük a pontszerzésre.

A Tyukod–Milota (4–3) és a Vámosoroszi–Nábrád (9–3) mérkőzést korábban játszották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!