Sport

2016.10.14. 17:06

"A Vámosoroszi a megyei kettő Real Madridja"

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály, 10. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály, 10. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Karácsony Mihály, nagykállói vezetőségi tag.

Szombat

Tiszadob (16.)–Gávavencsellő (14.): – Pontgyűjtésbe kezd a Gávavencsellő.

Újfehértó (5.)–Geszteréd (12.): – A vendégcsapatnak most kevés lesz a lelkesedés.

Kemecse (2.)–Kállósemjén (4.): – Szoros a meccsen a hazaiak kicsit esélyesebbek.

[poll id="1164"]

Vasárnap

Kótaj (1.)–Rohod (9.): – Nem ismerem a rohodi csapatot, mindenesetre a Kótajnak áll ez a meccs.

Levelek (3.)–Nyíribrony (6.): – Szomszédvári derbi, sok nézővel, ha nehezen is, de nyer a Levelek.

Apagy (10.)–Ramocsaháza (15.): – Szerintem a kapufáról ezen a meccsen befelé pattan a labda, megérkezik a várva várt apagyi győzelem.

Encsencs (11.)–Terem (13.): – Nem irigylem a játékvezetőt... A Szedlár-csapat otthon tarthatja a három pontot.

Nagykálló (8.)–Nyírlugos (7.): – Nehezebb meccs lesz, mint a múlt heti, de az elhullajtott pontokat pótolni kell. Számunkra csak a győzelem elfogadható.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Kálmándi Bertalan, Őr edzője.

Vasárnap

Ladányi TC (4.)–Kék (8.): – A Ladány megmutatta, hogy jó csapat, ami a tabellán is látható, otthon tartatja a három pontot.

Ajak (14.)–Újdombrád (13.): – Háromesélyes a meccs, mert mindkét csapat rapszodikusan szerepel.

Nyírmada (2.)–Záhony (11.): – A Záhony összeszedte magát, de azt gondolom, ez kevés lesz Madán.

[poll id="1167"]

Vaja (9.)–Dombrád (1.): – Simák Jani barátomnak és csapatának fel kell kötni azt a bizonyost, ha meg akarják szorítani a bajnokesélyes vendégeket.

Fényeslitke (5.)–Tiszaszentmárton (15.): – Papíron a hazaiak az esélyesek, de a szívós újonc együttes sem szabad lebecsülni.

Nyírkarász (3.)–Pátroha (12.): – A Karász jó csapat, otthon aligha fog botlani.

Őr (10.)–Demecser (7.): – Sajnos, nem kezdtük jól a szezont, volt már jobb is. Bízom abban, hogy összeszedjük magunkat és legalább egy pontra jók leszünk.

Szabadnapos: Tiszakanyár

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője.

Szombat

Csenger (5.)–Kölcse (3.): – Haza húz a szívem, bármennyire szimpatikus a kölcsei csapat, csengeri győzelmet várok.

Nábrád (16.)–Milota (9.): – A Nábrád közel sem olyan gyenge csapat, mint a tabellán elfoglalt helyezése mutatja, mégis, most a Milota elviszi a három pontot.

Vámosoroszi (4.)–Beregdaróc (12.): – A Vámosoroszi a megyei kettő Real Madridja. Jó képességű játékosokat vethet be, viszont – véleményem szerint – még nem értek csapattá. Ezért, ha Endre jól összeszedi a fiúkat, akkor a „beregi virtus oroszi csodát” érhet. Már a döntetlen is az lenne....

Szatmárcseke (6.)–Nyírcsaholy (8.): – Csak a Cseke! Mindkét csapat képes meglepetésre, de Szatmárcsekét ebben az idényben kiegyensúlyozottabbnak látom. Hazai győzelmet várok.

Tyukod (11.)–Nyírmeggyes (14.): – A két csapat egyre inkább kezdi összeszedni magát és jó eredményeket ér el. Szoros mérkőzésen a Tyukod győzelmére tippelek.

Csengersima (13.)–Tisztaberek (1.): – Minden tiszteletem a tisztabereki csapaté, mivel légiósok szerepeltetése nélkül áll élen a tabellán. Azt kívánom nekik, hogy ezen az egy mérkőzésen kívül azt összest nyerjék meg! Mindent elkövetünk, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

[poll id="1170"]

Vasárnap

Mérk-Vállaj (7.)–Nagydobos (15.): – A Mérk hazai környezetben idén verhetetlennek látszik, most is győzni fog.

Tiszakóród (10.)–Tarpa (2.): – A Tiszakóród bebizonyította, hogy van tartása és akarata. A Tarpa viszont nagyon jó csapat, meggyőződésem szerint megszerzi a három pontot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!