Sport

2016.10.05. 08:54

Pokoli hangulatban porolták el az éllovast a csengeri futsalosok

Csenger, Nyírgyulaj - A nyírgyulajiak – bár vezettek – nagyon elszúrták a zalaegerszegi fellépésüket.

Csenger, Nyírgyulaj - A nyírgyulajiak – bár vezettek – nagyon elszúrták a zalaegerszegi fellépésüket.

Az élvonalbeli futsalbajnokság harmadik körében csaknem negyedóráig „puhította” ellenfelét a Nyírgyulaj, mígnem Siska Gergő bevette a Göcsej Zalaegerszeg kapuját. A bökkenő csak az volt, hogy alig több, mint fél perccel a szünet előtt egy felesleges szabálytalanság miatt kisbüntetőből egyenlített a házigazda. A második félidő elején még borúsabbá vált a szituáció, újabb gólt „szedtek be” a vendégek. Sőt, kisvártatva a zalaiak hálóőre, Balikó Milán saját felségterületéről bombázott a vészkapus játékra átállt, emiatt üresen tátongó nyírségi kapuba. A két „fás” hátrányban tovább kockáztatott a Gyulaj (mi mást tehetett volna...), de hajrában a hátrány szűkítése helyett a Göcsej döntötte el végképp az összecsapást.

– Ezt rendesen eltoltuk. Az első félidőben jobban játszottunk, de a kihagyott helyzetekre ráfizettünk – összegzett röviden, ám velősen Lovas Norbert. a Nyírgyulaj játékos-edzője.

Mindeközben a csengeriek második fellépésüket is megnyerték az NB II-es küzdelemsorozatban. A vetélytársak többségénél egy találkozóval kevesebbnél tartó szatmáriak az eddigi éllovas miskolci egyetemistákat páholták a felújított csarnok első jelentős sporteseményén. Természetesen telt ház előtt, pokoli hangulatban (az atmoszféra talán minden korábbit felülmúlt...), ami arrafelé már minden, csak nem meglepetés. No és cseppet sem mellékesen, a Szilágyi-legénység máris a tabella tetejére szökkent!

KM-KT

Futsal: NB I.

3. forduló

Göcsej-Zalaegerszeg–Nyírgyulaj KSE 4–1 (1–1)

Zalaegerszeg, 120 néző, v.: Farkas B., Tolnai A.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Angyalos A., Sánta J., Siska G,, Nagy I. Csere: Lovas N., Szép T., Varga D., Faragó L., Szabó Á., Orosz D., Gömze A., Végső Zs., Pálvölgyi B. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Nagy G., Apatini M., Balikó M., illetve Siska G.

További eredmények: Haladás–Dunaferr 3–5, Futsal Veszprém–Berettyóújfalu 7–2, Rába ETO–FTC Futsal 8–0, Aramis–Bőny 6–3.

A bajnokság állása: 1. Győr 9 pont, 2. Veszprém 7 (15–3), 3. Dunaferr 7 (18–7), 4. Berettyóújfalu 6 (11–8), 5. Aramis 6 (14–16), 6. Göcsej-Zalaegerszeg 3 (7–11), 7. Nyírgyulaj 3 (4–11), 8. Haladás 1 (6–10), 9. FTC 1 (3–15), 10. Bőny 0 (4–20)

NB II., Keleti csoport

3. forduló

Csenger Futsal–Miskolci EAFC 4–1 (2–0)

Csenger, 400 néző, v.: Szabó F., Kövér T.

Csenger: Szabó J. – Balogh Á., Pankotai I., Bodó R., Juhász N. Csere: Rigó A., Osváth S., Gaál K., Szilágyi L., Garda P., Imre M., Illés Gy., Juhász S. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Bodó R. 2, Balogh Á., Gaál K.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!