Sport

2016.10.09. 18:00

"Úgy látszik, a játékosaim megelégednek azzal, ahogy esik úgy puffan"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 9. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó Kelet Takarék megyei I. osztály 9. fordulójának mérkőzéseit rendezték a hét végén.

Baktalórántháza–Gyulaháza 0–0

Baktalórántháza, 250 néző, v.: Sipos L.

Baktalórántháza: Marics I. (Tóth K.) – Csordás G., Murguly Cs., Kántor F., Pálfi I. (Szabó R.), Sitku Á. (Miskolczi L.), Balogh P., Rakóczi Zs., Kozma J., Ráti G., Marics G. Játékos-edző: Illés László.

Gyulaháza: Bandor F. – Juhász L., Deák Z., Gáti S., Deák B. (Gáti Sz.), Lévai Cs., Tóth D., Éles I., Szőlősi L., Tóth F., Bombera M. (Farkas G., Kapin M.). Játékos-edző: Deák Béla.

Küzdelmes mérkőzésen a hazai csapat nekiugrott a vendégeknek, de csak kapufáig jutott. A folytatás kiegyenlítődött a játék, a 90. percben a játékvezető megfosztotta a Baktát egy 11-estől...

Ifi: 0–8.

Illés László: – A szervezetten és felkészülten játszó vendégcsapat rászolgált az egy pontra. De a „tizi” az „tizi”, az első, a tizedik, de akár a kilencvenedik percben is!

Bardi Béla egyesületi elnök: – Baktán kevés csapat bírja ki kapott gól nélkül, mi sokat tettünk ennek érdekében és úgy érzem, megérdemelten szereztünk pontot.

Nagyecsed–Nagyhalász 1–0 (1–0)

Nagyecsed, 200 néző, v.: Hegedűs Cs.

Nagyecsed: Makó R. – Dobos Z., Pócsi B., Homann R., Zámbó K., Bulyáki A., Czifrák R., Ascsillán L., Nyíregyházi G. (Puskás D.), Somlyai G. (Sarkadi G.), Marinas. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Nagyhalász: Gagyi S. – Bognár A., Hajzer L., Barzó G., Bene L., Gyügyei Z. (Turbucz T.), Fábri Z. (Bartha Z., Ludánszki I.), Kerti L., Ladányi D., Böszörményi D., Pataki E. (Gábor P.). Edző: Opre Mihály.

Küzdelmes, nagy iramú mérkőzésen a jobban akaró Nagyecsed megérdemelten nyert.

Gól: Nyíregyházi G. Ifi: 6–3.

Ádámszki Róbert: – Először is a csapat gratulál Fodorné Ilikének a miniszteri kitüntetéséhez! Az elnök úrnak pedig a születésnapjához. A mérkőzést úgy érzem, teljesen megérdemelten nyertük meg, kapusunk egyet kellett védeni, míg mi számtalan lehetőségből egyet tudtunk kihasználni. Gratulálok a srácoknak!

Opre Mihály: – Döntetlenszagú meccset „sikerült” egy potyagóllal elvesztenünk. El kell ismerni, sajnos, a támadójátékunk nem volt elég hatékony, így a győzelmet sem érdemeltük volna. További sok sikert a Nagyecsednek.

Nyírgyulaj–Mándok 2–0 (1–0)

Nyírgyulaj, 150 néző, v.: Tomori P.

Nyírgyulaj: Opre R. – Varga D. (Fekete G.), Angyalos A., Lovas N., Czerula Zs. (Baksa Cs.), Pénzes Á., Orosz D., Nagy I., Siska G. (Erdei Z.), Gömze A. (Oxi R.), Pálvölgyi B. (Nagy T.). Edző: Lukács Tibor.

Mándok: Pécsi V. – Kovács I., Hegedűs T., Varga D., Angyal Á. (Győri J.), Illés A., Balogh Gy. (Galambos L.), Csáki P., Szabó T., Balogh Zs., Karasz A. (Mátrai N.). Edző: Dancs Attila.

A hazaiak megérdemelten nyertek.

Gól: Varga D. 2. Ifi: 10–0.

Lukács Tibor: – Magabiztos győzelmet arattunk a szimpatikus vendégek ellen.

Dancs Attila: – Úgy tűnt, mintha mi játszottunk volna futsalmeccset, csak éppen nem péntek éjjel, hanem szombat délelőtt. Egyszerűen nullák vagyunk.

Vásárosnamény–Szakoly 4–0 (0–0)

Vásárosnamény, 200 néző, v.: Tatár I.

Vásárosnamény: Csordás A. – Fejes J. (Szűcs B.), Lizák B. (Sebestyén G.), Bancsi G., Danku J., Bicskó G., Szabó J., Peregrin R., Mándi L. (Bakos B.), Balázs G. (Balogh T.), Horváth M. Edző: Tivadar András.

Szakoly: Polgári L. – Buka B., Tóth N. (Bazsó O.), Lakatos I., Baumgartner Á., Módis D., Szilágyi Z., Fábri D., Juhász B. (Dobos J.), Hornyák M., Gyöngy T. Játékos-edző: Szilágyi Z

oltán. A hazaiak ilyen különbséggel is rászolgáltak a győzelemre.

Gól: Balázs G., Bicskó G. (11-esből), Peregrin R., Sebestyén G. Kiállítva: Baumgartner Á. (78. perc). Ifi: 10–2.

Tivadar András: – Látszik, hogy az ellenfél sok gonddal küzd, de tisztességesen, masszívan játszott. Nagy szükségünk volt erre a három pontra.

Szilágyi Zoltán: – Az első félidőben jól tartottuk magunkat, majd elkövettük a szokásos hibákat. Még hiányoznak az újítások...

[poll id="1161"]

Ibrány–Tiszavasvári 2–1 (1–0)

Ibrány, 350 néző, v.: Rendek.

Ibrány: Tóth N. – Csizmarik Á., Esze B., Kiss P., Erdős B., Dudás B., Boros M. (Hornyai D.), Flavio (Pápa S.), Engi D., Nagy N. (Berecz Zs.), Vinicius (Bertók D.). Edző: Nagy Sándor.

Tiszavasvári: Jakocska Cs. – Csáki V., Balogh N., Kántor Zs., Szolyka T. (Lakatos Barna), Szőllősi D. (Szabó M.), Horváth N., Cseh K., Gál N. (Nagy I.), Tudja D. (Gyurján R.), Szolyka G. (Bakos T.). Edző: Kiss Gábor.

Magabiztos játékkal szerezte meg a három pontot a hazai csapat, megörvendeztetve közönségét.

Gól: Boros M. 2, illetve Kántor Zs. Ifi: 4–0.

Nagy Sándor: – Még mindig építkezünk, az alapot már lefektettük. Nagyon örülök a három pontnak: a 85. percig abszolút uraltuk a mérkőzést, több nagy helyzetet kihagytunk, a végét magunknak tettük nehézzé a szervezett, jó Tiszavasvári ellen. A sérült játékosoknak mielőbbi gyógyulást!

Kiss Gábor: – Az elmúlt hetek eredményein csak én gondolkoztam el, játékosaim nem. Úgy látszik, megelégednek azzal, ahogy esik úgy puffan. Nem tudom, mikor fognak rádöbbenni arra, hogy a győzelemért tenni is kell, nem fog az ölükbe pottyanni.

Fehérgyarmat–Rakamaz 2–1 (2–0)

Fehérgyarmat, 270 néző, v.: Resán G.

Fehérgyarmat: Ovszijenko – Pankotai I. (Csatári Z.), Szatke M., Popovics N., Bátyi L., Petrohai M. (Rigó A.), Csáki R. (Balogh Á.), Imre Zs., Bodó R., Osváth S. (Istrate), Petrohai G. (Baglyos L.). Edző: Siti Ferenc.

Rakamaz: Szobonya G. – Csáki J., Deme A., Hokk Á. (Venczel I.), Suskó Á., Kóka R., Majoros Á., Gégény M., Lukács B. (Gelsi L.), Anderka R. (Varga A.), Petruska A. (Filetóth I.). Edző: Madalina György.

Volt példa a hazai csapat előtt, hiszen tudtuk, hogy magabiztosnak és kreatívnak kell lenni, mint Nyúzó Ottilia a Konyhafőnökben, ellenállhatatlannak és dinamikusnak, mint Kelemen Lacinak a Sztár Academy-ben, s ez lehet a gyógyír a náthával háborúskodó Siti mesternek. Kitűnő ellenféllel szemben a csapat ma megfelelt a kritériumoknak, örömet szerezve lelkes szurkolóinak, s ez volt jobb egy szem negrónál a mesternek is.

Gól: Bodó R., Osváth S., illetve Varga A. Ifi: 2–6. (Tudósító: Papp Attila)

Siti Ferenc: – Úgy tűnik, hogy jól sikerült a menü, bele tettünk mindent, amink volt. Sikerünk értékét növeli, hogy egy nagyon jó csapatot tudtunk legyőzni. További sok sikert a Rakamaznak!

Madalina György: – A hazai csapat korán előnybe került egy magpattanó szabadrúgásból, amire gyorsan tudtak egy másikat szerezni. Még a szünet volt lehetőségünk a szépítésre, a második félidőben mindent egy lapra feltéve támadtunk, az ekkor mutatott játékunk alapján nem érdemeltünk vereséget.

Cellspan-Balkány–Tuzsér 0–0

Balkány, 300 néző, v.: Pethő P.

Balkány: Oláh D. – Lakatos T., Lippai T., Szabó P., Hortó A., Iván Zs. (Kondor M.), Ohár R., Kállai G., Szabó M., Somogyi M. (Jakab R.), Bogdanovics. Edző: Mirgai László.

Tuzsér: Zán K. – Veress L. (Szaffiőn Sz.), Tott R., Dolhai M., Hriskevics, Nagy K., Setét R., Soós T., Iván A., Dallos L., Zán P. (Bagoly Z.). Edző: Dancs Béla.

Nagy iramú mérkőzésen a szervezetten, fegyelmezetten játszó vendégek megnehezítették a hazaiak dolgát. Ifi: 4–1.

Mirgai László: – A vendégek edzője olyan taktikát választott, ami ellen nem igazán nem találtuk az ellenszert. Sajnos, mire odaértünk a tizenhatosukhoz, ők máris átrúgták a mi térfelünkre, ezért folyamatos játék nem alakulhatott ki. Így is mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei, végül is a döntetlen igazságos.

Dancs Béla: – Nagyon sok pozitívumot láttam ezen a meccsen, főként a hozzáállást tekintve. Kemény, brusztolós mérkőzés volt, a második félidőben a legnagyobb ziccert mi kihagytunk, ezt nagyon sajnálom, emiatt megyünk haza csak egy ponttal.

Sényő-Carnifex–Mátészalkai MTK 2–2 (0–1)

Sényő, 300 néző, v.: Takács Ákos.

Sényő: Félegyházi V. – Fiumei V., Oláh D., Ruska T., Klepács K., Phrakonkham, Makai I. (Farkas M.), Haburcsák B., Orosz M., Toldi A., Potornai M. Edző: Ember Roland.

Mátészalkai MTK: Pindzsula P. – Drabik M., Robas, Jeddi B., Magyari M., Sándor D., Szántó Z., Dascal (Horváth Á.), Szathmári D. (Botos A.), Kiss R. (Stef), Szathmári S. (Botos D.). Edző: Siska Attila.

Az esőzések ellenére kitűnően előkészített pályán, szép számú közönség előtt igazságos döntetlen született.

Gól: Toldi A., Haburcsák B., illetve Szántó Z., Robas. Ifi: 3–0.

Ember Roland: – Az első félidőben nem akadt jó teljesítmény a csapatban, emiatt ezt a játékrészt gyakorlatilag odaajándékoztuk az ellenfélnek, A másodikban teljesen más felfogásban jöttünk ki, de az egyenlítés után, amikor nyomás alá tudtuk helyezni a vendégeket, nagyon rosszkor kaptuk a második gólt. Ez után már csak futottunk az eredmény után, és meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Siska Attila: – Győzni jöttünk, és minden megtettünk ennek érdekében, ezért nagyon büszke vagyok a csapatra. A mérkőzés azt hozta, amit vártunk, de talán egy rutinosabb játékvezetőt érdemelt volna.

A bajnokság állása:

1. Balkány 9 7 2 – 27–6 23

2. Nagyecsed 9 7 – 2 19–8 21

3. Rakamaz 9 5 2 2 21–6 17

4. Tiszavasvári 9 5 1 3 13–16 16

5. Nagyhalász 9 4 3 2 15–7 15

6. Sényő 9 4 3 2 20–14 15

7. Baktalórántháza 9 4 2 3 21–15 14

8. Nyírgyulaj 9 4 2 3 18–14 14

9. Fehérgyarmat 9 4 2 3 11–11 14

10. Tuzsér 9 4 1 4 13–13 13

11. Mátészalka 9 3 2 4 8–9 11

12. Gyulaháza 9 3 1 5 14–25 10

13. Vásárosnamény 9 3 – 6 16–25 9

14. Ibrány 9 2 1 7 13–27 7

15. Mándok 9 1 2 6 8–16 5

16. Szakoly 9 – – 8 8–33 –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!