Sport

2016.11.03. 08:57

A futsalválogatott ismét vereséget szenvedett a horvátoktól

Budapest - A magyar futsalválogatott 4-2-re kikapott Horvátországtól a Zalaegerszegen rendezett szerdai barátságos mérkőzésen.

Budapest - A magyar futsalválogatott 4-2-re kikapott Horvátországtól a Zalaegerszegen rendezett szerdai barátságos mérkőzésen.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az összecsapás hasonlóan rosszul kezdődött, mint a keddi - amelyen 4-0-s vereséget szenvedtek a magyarok -, ugyanis a horvátok már az első percben megszerezték a vezetést. A folytatásban Klacsák Bence pörgetett közelről a hálóba, így a két csapat döntetlennel mehetett a szünetre.

A fordulás után kiegyenlített játék zajlott, azonban a 31. percben újra előnybe kerültek a horvátok, majd nem sokkal később el is döntötték a meccset két újabb góllal. A lefújás előtt fél perccel Rábl János passzából Komáromi Péter talált be közelről, beállítva a 4-2-es végeredményt.

A magyar válogatott legközelebb december 5-én és 6-án lép pályára Nyíregyházán, a világranglista-második spanyolok ellen.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!