Sport

2016.11.17. 09:53

Az edzők családi párharcra döntetlenül végződött

Mándok, Tuzsér -  Szó se róla, nem cifrázták túl a dolgot. A Dancs tesók annak rendje és módja szerint leginkább saját dolgukkal foglalkoztak. Holott a Tuzsér–Mándok (1–1) megyei első osztályú futballmeccsen minden volt, csak nem hétköznapi.

Mándok, Tuzsér -  Szó se róla, nem cifrázták túl a dolgot. A Dancs tesók annak rendje és módja szerint leginkább saját dolgukkal foglalkoztak. Holott a Tuzsér–Mándok (1–1) megyei első osztályú futballmeccsen minden volt, csak nem hétköznapi. Mármint az ő szempontjukból. No meg a bajnokság hosszan íródó történelme során sem sűrűn fordult elő (ha egyáltalán...), hogy testvérharc bontakozzon ki – a kispadokon. Vagyis Dancs Béla a hazai, míg Dancs Attila a vendégek sikere érdekében próbált kibabrálni a másikkal – a családi szálakat kilencven percre elfeledve. A trénerek párharca döntetlenül végződött, hogy ez igazságos avagy sem, erről alighanem megoszlanak majd a vélemények a familia berkein belül.

– Nem volt semmi extra – közölte nemes egyszerűséggel Dancs Attila, a Mándok edzője. – Egyáltalán nem járt a fejemben, hogy a másik oldalon a testvérem dirigál, sokkal inkább a csapatom sorsa érdekelt, hogy minél tovább húzzuk a veretlenségi sorozatunkat. Ez egyelőre sikerült, de még két nagyon nehéz meccs előtt állunk. Hétfőn találkoztunk újra, akkor, persze beszéltünk a meccsről, mert a lefújás után Béla olyan ideges volt, hogy fel tudott volna robbanni. Ilyenkor jobb nem szólni hozzá... Én csak tudom.

Nem elhanyagolható tényező, hogy az ötödik fordulót követően, a Koskovits György távozását követően beugrott Dancs Attila vezényletével immár négy találkozó óta veretlen (ebből hármat győzelemmel abszolvált...) a Mándok, amely a tizenharmadik helyen táborozik a tabellán.

– A télig már biztos én irányítom a csapatot, a folytatás nem rajtam múlik. Nem az én asztalom ennek eldöntése, majd a vezetők határoznak. Annyit mondhatok, amikor fut a szekér jobb dolgozni, ez nyilvánvaló és a kezdeti nehézségek után srácok úgy érzem, elfogadtak. Azt gondolom, sikerült felrázni a társaságot, tizenegy pontot szereztünk közösen, mivel két utolsó mérkőzést otthon játsszuk, itt a lehetőség, hogy még kozmetikázzunk a szereplésen.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!