Sport

2016.11.03. 11:07

Baktalórántháza akár a Szolnokot is képes lehet megszorongatni a kupameccsen

Baktalórántháza - A Magyar Kupa országos főtábla harmadik fordulójában a Szolnok lesz a Baktalórántháza ellenfele.

Baktalórántháza - A Magyar Kupa országos főtábla harmadik fordulójában a Szolnok lesz a Baktalórántháza ellenfele. A megyei első osztályú futballcsapat tagjainak némi, de tényleg csak némi szomorúságot az okozhat, hogy nem NB I-es klubot fogadhatnak november 30-án, másfelől a második vonalban szereplő Tisza-partiakkal szemben immár egyáltalán nem tűnik illúziónak az újabb domborítás. Elvégre a baktaiak előbb az enbé kettes Cigándot, majd az NB III-as Gyulát pottyantották ki a sorozatból – mindkét alkalommal tizenegyespárbajban diadalmaskodva. Mindazonáltal az is igaz, garantáltan ezúttal lesz a legnehezebb dolguk.

– Az az igazság, hogy jó lett volna NB I-es csapattal játszani, vagy inkább megyei bajnokságban, netán NB III-ban szereplő csapattal találkozni – elmélkedett Illés László, a Baktalórántháza játékos-edzője. – Így viszont kissé rosszul jártunk, mert nem gondolom, hogy november legvégén annyira közönségcsalogató lesz a mérkőzés, ráadásul a nagyon komoly erőt képviselő Szolnokkal kerültünk szembe. Ugyanakkor bizonyítottuk már az idén, hogy képesek vagyunk ilyen feladattal is megbirkózni, persze, abban az esetben, ha minden klappol. Természetesen csak egy célunk lehet, az pedig nem más, minthogy szeretnénk még enbé egyes csapattal játszani... Addig is tovább gyakoroljuk a tizenegyeseket!

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!