Sport

2016.11.28. 12:16

Balhé a Szpari meccsen: három szurkolót állítottak elő

Nyíregyháza - Három férfit állítottak elő a rendőrök a Nyíregyházi Városi Stadionban megrendezett labdarúgó mérkőzésről 2016. november 27-én.

Nyíregyháza - Három férfit állítottak elő a rendőrök a Nyíregyházi Városi Stadionban megrendezett labdarúgó mérkőzésről 2016. november 27-én. A 31 éves békéscsabai, a 42 éves és a 17 éves nyíregyházi férfiak engedély nélkül tartózkodtak egy lezárt szektorban, ahonnan kiabáltak és verekedésre hívták a vendégcsapat szurkolóit, amit a rendőrök többszöri felszólítására sem voltak hajlandók abbahagyni.

A rendezvény biztosításában résztvevő rendőrök a rendzavarókkal szemben kényszerítő eszközt alkalmaztak és előállították őket a rendőrkapitányságra. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a három férfit rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, 72 órán belül bíróság elé állítják, valamint kezdeményezik a sportrendezvényekről történő kitiltásukat.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!