Sport

2016.11.11. 14:23

"Kiismerhetetlen csapatok, rapszodikus teljesítménnyel"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 14. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 13, ifi: 12) rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály, 14. fordulójának mérkőzéseit (kezdés: 13, ifi: 12) rendezik a hét végén.

Diamit-csoport

Tippel: Seregi Mihály, a Kótaj edzője

Szombat

Tiszadob (15.)–Rohod (12.): – Küzdelmes mérkőzésen vendégsikert várok.

Kemecse (2.)–Apagy (11.): – Jó csapat a Kemecse, ugyanakkor, ha az Apagy hozza a múlt heti formáját, akkor bármi megtörténhet.

Vasárnap

Gávavencsellő (8.)–Nyírlugos (7.): – Kiegyenlített erőviszonyok mellett döntetlen születhet.

Nagykálló (6.)–Ramocsaháza (16.): – Szimpatikus kis csapat a Ramocsaháza, de ezen a meccsen sem fog meglepetést szerezni.

Geszteréd (13.)–Terem (14.): – A hazai pálya előnye győzelemhez segítheti a Geszterédet.

Encsencs (9.)–Kállósemjén (5.): – A hazai csapat, ha jó napot fog ki, begyűjtheti a három pontot.

Újfehértó (3.)–Nyíribrony (10.): – Masszív csapat az Ibrony, de az Újfehértó hazai pályán begyűjti a három pontot.

Kótaj (1.)–Levelek (4.): – Imponáló hazai mérlegünket ezúttal sem akarjuk elrontani! Jó csapat a Levelek, de számunkra csak a győzelem az elfogadható eredmény.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Sajtos András, a Ladányi TC edzője.

Vasárnap

Záhony (10.)–Kék (9.): – Két azonos képességű csapat találkozóján a hazai pálya előnye dönthet.

Újdombrád (12.)–Dombrád (1.): – A bajnokesélyes Dombrád a derbin megszerzi a három pontot.

Ajak (13.)–Nyírkarász (2.): – A javuló formát mutató Ajak nem okozhat gondot Dudás Zoli barátom csapatának.

Nyírmada (3.)–Demecser (5.): – A hazai csapat nem rossz, de már nem a régi. Ha a vendégekben a múlt heti mérkőzés után maradt még egy kis puskapor, bármi lehet.

Fényeslitke (6.)–Tiszakanyár (7.): – Ha a hazai csapat a dobogó környékén akar maradni, meg kellene nyerni a

mérkőzést, de a Kanyár sem érkezik feltartott kézzel. Ezért háromesélyes a meccs.

Őr (8.)–Pátroha (14.): – Két kiszámíthatatlan csapat mérkőzésén bármi előfordulhat.

Ladányi TC (4.)–Tiszaszentmárton (15.): – Az eredmények alapján kötelező lenne hozni a mérkőzést, de mindig ez a legnehezebb. Bízom a fiúk hozzáállásában, remélem megszerezzük a három pontot.

Szabadnapos: Vaja.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Orosz András, a Vámosoroszi edzője.

Szombat

Tarpa (1.)–Kölcse (4.): – Nem tudom nekünk mi lenne a legjobb eredmény, mindenesetre szikrázó párharcok várhatóak, „druzsbá” nem lesz az biztos. Ha a pályához hamar alkalmazkodnak a kölcseiek, akkor nem kell megijedniük, van esély, csak türelem, ha nincs a Tarpánál a labda nem tud gólt lőni...

Milota (9.)–Tisztaberek (3.): – A Berek megtorpant egy kicsit, amit a hazaiak megpróbálnak kihasználni. Szurkolóik segítségével győzelemre törnek, de a végén megelégednek az ikszel, ami nekünk is jó lesz.

Csenger (6.)–Nagydobos (16.): – Egyszer fent, egyszer lent, ez jellemzi a hazaiakat. Minket megérdemelten győztek le, most is nyernek és „Májló” megszerzi hetedik gólját. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható, a Dobos pedig már készüljön a tavaszi nagy feladatra!

Nábrád (12.)–Beregdaróc (11.): – Kiismerhetetlen csapatok, rapszodikus teljesítménnyel. A pontokat gyűjtögetni kellene mindkét gárdának, de ezúttal csak az egyiknek terem babér, mégpedig az egymás után két győzelmet szállító hazaiaknak, vagyis helycsere lesz.

Csengersima (13.)–Nyírmeggyes (15.): – Kellenek az újoncnak a hazai pályán gyűjtött pontok, mert tavasszal nehéz dolguk lesz, amikor mindenki erősíteni fog. Rolandnál jó kezekben van a csapat, ha hagyják dolgozni, a szezon végére elérik a céljukat és bent maradnak.

Vámosoroszi (2.)–Szatmárcseke (7.): – Vendégeink szép szezont tudnak maguk mögött, sok pontot gyűjtöttek. Megpróbáljuk nem felidegesíteni a kilátogató szurkolóinkat, és kellemes őszi délutánt szeretnénk szerezni nekik, vérnyomás csökkentő nélkül. Ügyes játékosokból áll a csekei csapat, de muszáj nyernünk az év utolsó hazai mérkőzésén, hogy túlszárnyaljuk az eddig betervezett pontokat. Tavasszal megerősítjük egy picit a keretet, hogy elérjük céljainkat, de nem olyan játékosokkal, akik NB-s szintű focisták, és az igazolásuk olyan szűz, mint nálunk az U7-es gyerekeké. Inkább maradunk azoknál, akik emberileg és játékintelligenciájuk alapján beférnek az elképzeléseinkbe.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (5.)–Tyukod (14.): – A szezon elején Mérken sikerült nyernünk, ezt csinálják utánunk! Nem hiszem, hogy a mostani vendégek képesek lennének a bravúrra, majd jövő héten talán. Most nagy lesz a sebességkülönbség a két csapat között, de nem a vendégek javára.

Tiszakóród (10.)–Nyírcsaholy (8.): – A Kóród mindenkire veszélyes, főleg otthon. Vigyázni kell a Csahollyal is, mert ellenünk is pici hiányzott, hogy nyerjenek, de szerencsére nem így lett. Ha „Pocok” jó napot fog ki, nyernek Gyulaiék és előrébb lépnek a tabellán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!