Sport

2016.11.24. 09:23

Nem az edző volt a bűnös Vásárosnaményban

Vásárosnamény - A vásárosnaményi futballcsapattól távozó Tivadar András utódáról még nem született döntés.

Vásárosnamény - A vásárosnaményi futballcsapattól távozó Tivadar András utódáról még nem született döntés.

Szó se róla, Filep Sándor nem mismásolt. A vásárosnaményi egyesület elnöke, egyben polgármester a Fehérgyarmat ellen elbukott (4–0) megyei első osztályú futballmeccs után kertelés nélkül közölte: „A csapat elérte célját, a szezon végére megbuktatta azt az edzőt, aki az utóbbi években legtöbbet tette szakemberként a naményi futballért!” Ehhez aligha szükséges különösebb kommentár.

A nevezett tréner Tivadar András, akinek irányításával hosszú böjtöt követően feljebb lépett a beregi legénység.

– Az élet megy tovább. Remélem az új edző személye új impulzust ad a csapatnak, amely eléri célját és kiharcolja a bennmaradást. Sok sikert kívánok az utódomnak és természetesen az egyesületnek, illetve a vezetőségnek! – üzent elegánsan a leköszönt Tivadar András.

Filep Sándor ugyancsak megszólalt az ügyben, ismét meglehetősen őszinte hangot megütve.

– A kialakult szituációért mindannyiunkat felelősség terhel, mint ahogy az edzőnek, a játékosoknak, a vezetőségnek és a szurkolónak közös volt az érdeme a feljutás kiharcolásában is – fogalmazott a naményi elöljáró. – Így abban is, hogy jelenleg az utolsó előtti helyen áll a csapatunk. A háttér, a szakmai munka biztosított volt, egyértelműen néhány labdarúgó felelőssége az eddigi szereplés. Már menetközben hallhattunk olyan hangokat, hogy új emberre lenne szükség a kispadon, ugyanakkor az elnökség tagjaival egyetemben továbbra is kitartok amellett: nem Tivadar Andráson múlt, hogy ide jutottunk. Az elmúlt két meccsen más módszerrel próbálkoztunk, az sem működött, sőt...

Tudomásul kell venni, ez már a megyei első osztály! Előre lehet kreatív és gólgazdag egy csapat, ha hátul gyermeteg hibákat vét. A télen szükségünk lesz két védőre, és arról is értesültem, az új edző személye sokak számára már eldöntött tény. Ezúton közlöm, folynak az egyeztetések, de még nincs hivatalos döntés...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!