Sport

2016.11.27. 20:25

Nem roppantották meg őket

Nyírbátor - Ahhoz képest, hogy a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabda együttese a korábbi kilenc bajnoki mérkőzését kivétel nélkül elvesztette, sőt, akadtak méretes zakók is – ahogy a szakvezetés előzetesen ígérete, tisztességesen helytállt a szegedi titánokkal vívott idegenbeli fellépésen.

Nyírbátor - Ahhoz képest, hogy a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabda együttese a korábbi kilenc bajnoki mérkőzését kivétel nélkül elvesztette, sőt, akadtak méretes zakók is – ahogy a szakvezetés előzetesen ígérete, tisztességesen helytállt a szegedi titánokkal vívott idegenbeli fellépésen. A több, időközben a felnőtt B-válogatottban is bemutatkozott tehetséget bevető csongrádiak az első félidőben ugyan stabilan tarották előnyüket, megroppantani azonban nem tudták a vendégeket. Bár a nyírségiek védekezésébe több hiba csúszott, mindazonáltal egységes csapatjátékkal próbálták orvosolni eme problémát.

A Szilágyi-legénység tartását jól példázza, hogy a szünet sem lankadt, ezt a periódust döntetlenre hozta, ami esetében nem lebecsülendő teljesítmény. Persze, a mérkőzést az eleve esélyesebb hazaiak nyerték, de a Nyírbátor egyáltalán nem kényszerült alárendelt szerepre.

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

Szeged U23–VKK Nyírbátor 36–30 (21–15)

Szeged, 100 néző, v.: Murvai-Buzogány, Szilvási G.

Nyírbátor: Egri Gy. – Csébi D. 1, Kiss I. 4, Kovács Zs. 5/1, Csonka P. 6, Pál T. 9/2, Csuzda M. 2. Csere: Nagy T., Nagy N. (kapusok), Kovács L. 2, Bod B. 1, Kaszás S., Lapos P., Albecz B. Edző: Szilágyi Attila.

Kiállítások: 8, illetve 2 perc. Hétméteresek: 0, illetve 5/3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!