Sport

2016.11.19. 16:04

Nyírbátori FC - Bravúrpont, de a győzelem sem volt távol

Nyírbátor, Putnok - Nem tért haza üres kézzel Putnokról az NB III-as nyírbátori futballcsapat.

Nyírbátor, Putnok - Nem tért haza üres kézzel Putnokról az NB III-as nyírbátori futballcsapat.

Kényszerűségből nem a megszokott összeállításában kezdett a Nyírbátori FC a szombati, putnoki NB III-as bajnokiján. A vendégcsapat így is uralta az első félidőt, több veszélyes támadást is vezetett, de az utolsó passzokba mindig csúszott valami hiba.

Jól tartotta magát a Nyírbátor, de a meccs hajrája a borsodiaké volt, a támadásaik ugyanakkor meddőnek bizonyultak, miközben a bátori ellenakcióban továbbra is benne volt a veszély. Nagyot küzdött a nyírbátori csapat, amely teljesen megérdemelten jutott egy ponthoz.

NB III Keleti csoport: 16. forduló

Putnok FC–Nyírbátori FC 0–0

Putnok, 200 néző, v.: Szigetvári.

Putnok: Botló – Nyisalovits, Nagy Cs., Fehér B., Tóth Szabolcs, Madarász, Illés R., Csirszki (Dávid F., 69.), Zimányi, Marcinaskó (Sápi, 63.), Kovács B. (Czető, 72.). Edző: Koszta Péter.

Nyírbátor: Tóth Szilveszter – Bernáth M. (Török I., 71.), Benkő B., Ambrusz, Bagi Á., Boros D., Szabó R., Reznek (Nagy D., 89.), Kovács G., Terdik (KInál, 92.), Hornyák M. Megbízott játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Jó: Nyisalovits, illetve Tóth Szilveszter, Ambrusz, Bagi Á., Szabó R., Hornyák M. (Tudósító: Janovics János)

Koszta Péter: – Végig irányítottuk a mérkőzést, de gólképteleneknek bizonyultunk.

Ambrusz Árpád: – Minden úgy alakultunk, ahogy elterveztünk, közel álltunk a győzelemhez is. Bebizonyítottuk, hogy csapatunk nemcsak tizenegy emberből áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!