Sport

2016.11.26. 19:22

Vasvári: ​pedig nem sok hiányzott...

Tiszavasvári - Az utolsó öt perc okozta a vendégek vesztét Törökszentmiklóson.

Tiszavasvári - Az utolsó öt perc okozta a vendégek vesztét Törökszentmiklóson.

Olyan mérkőzést bukott el a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapata, amelyen valós esélye volt minimum a pontszerzésre. Szoros első félidő után ugyan a folytatásban a Törökszentmiklósi TE három góllal meglépett, de a szabolcsiak visszakapaszkodtak, Az 55. percben még döntetlen (23-23) volt az állás, a hajrában viszont beragadtak a vendégek, Az ominózus időszakban a hazaiak hétszer is a kapuba találtak, igaz, a vasváriak a kritikus pillanatokban szinte végig emberhátrányban játszottak. A vereségért ezúttal mégsem a bírók okolhatók, mindazonáltal felettébb bosszantó, hogy a harcosan küzdő látogatók éppen a meccs végére fogytak el.

KM-KT


Kézilabda: NB I B., férfi

Törökszentmiklósi TE–Tiszavasvári-QUICK 2000 30–27 (14–13)

Törökszentmiklós, 150 néző, v.: Bonifert F., Oláh V. Tiszavasvári: Boczák K. – Balázs M. 2, Benyusz K. 2, Dobos B. 2, Dancs M. 4, Csontos M. 2, Mezei L. 4. Csere: Tóth M. (kapus), Kovács L., Kiss K. 4, Kovács Á. 4, Nagy Á. 3/3, Nácsa B., Zsigmond G., Feind Z., Gazdag R. Játékos-edző: Türk Ferenc. Kiállítások: 8, illetve 14 perc. Hétméteresek: 4/2, illetve 3/3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!