Sport

2016.12.10. 12:38

A siker receptje: alázat és hit

Tiszavasvári - A Tiszavasvári számára adott az esély, hogy folytassa a felzárkózást.

Tiszavasvári - A Tiszavasvári számára adott az esély, hogy folytassa a felzárkózást.

Lélekbúvárok számára is feladja a leckét annak megfejtése, mire lesz képes a Tiszavasvári NB I. B-s férfi kézilabdacsapata a soros bajnoki fellépésen.

Cáfolhatatlan, hogy a Türk-gárda az őszi idény hajrájára feltámadt poraiból, két élcsapatot is „elkapott”, vasárnap pedig (kezdés: 18 óra) olyan rivális érkezik, jelesül a nyolcadik helyen posztoló Törökszentmiklósi Székács, amellyel szemben valós esély adódik a felzárkózási akció folytatására. Csakhogy éppen ilyenkor a legnehezebb megfelelni az elvárásnak, amikor már sokan nem is tekintik bravúrnak a remélt győzelmet. Mintha ez olyan egyszerű lenne…

– Úgy látszik, nekünk jobban megy, ha élcsapatokkal kell megküzdenünk, noha minden mérkőzés előtt azzal a szándékkal megyünk a pályára, hogy nyerni akarunk – nyomatékosította Türk Ferenc, a Tiszavasvári játékos-edzője. – A mi csapatunk jó játékosokból és jó emberekből épül fel, amikor a játéktudásunk megfelelő alázattal, hittel párosul, bármire képesek vagyunk! A feladat, hogy ezt hétről hétre megismételjük, szurkolóinak, támogatóinknak, és persze, magunknak is örömet szerezzünk.

- KM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!