Sport

2016.12.27. 11:48

Megyei teremtornák minden mennyiségben

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága az aktuális bajnoki szezon téli szünetében is megrendezi hagyományos teremtornáját.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága az aktuális bajnoki szezon téli szünetében is megrendezi hagyományos teremtornáját. A 4. Nyírerdő Kupára ezúttal is harminchat csapat jelentkezését várják a szervezők. A lebonyolítás az eddigiekhez hasonló, vagyis az induló együtteseket területi alapon hat csarnokba osztják: a selejtező csoportokból az első négy helyezett jut tovább. A középdöntő mérkőzéseit négy helyszínen játsszák, amelyek végén az első és a második csapatok a nyolcas döntőbe kvalifikálják magukat. Az elődöntőket január 15-én, a középdöntőket január 22-én rendezik, míg a január 29-én esedékes finálénak ezúttal is a nyíregyházi Filo Focicsarnok ad otthont. A nevezéseket 2017. január 9., hétfő 16 óráig várja az Igazgatóság.

Immár kilencedik alkalommal szervezik meg a SZAL-TÓ Kupa öregfiúk teremtornát, amelynek ezúttal is a mátészalkai sportcsarnok lesz a házigazdája, mégpedig január 7-8-án. Érdeklődni, illetve nevezni Fodor Jánosnál lehet (telefon: 70/525-9116).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!