Sport

2016.12.17. 20:31

Most sem ment...

Nyírbátor - Az újabb vereség következtében pont nélkül zárta az őszt a Bátor.

Nyírbátor - Az újabb vereség következtében pont nélkül zárta az őszt a Bátor.

Várható volt. Legalábbis élt a gyanú. hogy a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata az utolsó őszi körben sem tud pontot szerezni. Az ötödik helyen tanyázó Kecskemét ugyanis már első ránézésre túl erős ellenfélnek tűnt ahhoz, hogy a házigazda éppen most szakítsa meg rossz sorozatát. Ehhez képest az első félidő olyannyira szorosan alakult, hogy a látogatók csak minimális előnyt tudtak kicsikarni.

A mindaddig jól játszó bátoriak szünetet követően kissé beragadtak, a kecskemétiek három-négy lerohanásból tekintélyre hizlalták a különbséget. A folytatásban már hiába kapaszkodott a hazai legénység, kicsit lejtett az (autó)pálya Kecskemét felé... Vagyis, vereséggel búcsúzott a Szilágyi-gárda az esztendőtől, amely meglehetősen keservesen alakult számára. Legalábbis az év második fele. De az előzmények ismeretében ez nem is meglepetés.

KM-KT


Kézilabda: NB I B., férfi

VKK Nyírbátor–Kecskemét 21–28 (12–13)

Nyírbátor, 90 néző, v.: Kiu G., Kiu T. Nyírbátor: Nagy T. – Csébi D. 2, Kiss I. 3, Kovács L., Csonka P. 3, Kovács Zs. 6/2, Csuzda M. 3. Csere: Egri Gy. (kapus), Tóth L. 1, Albecz B. 2, Bod B. 1, Lapos P., Siket K., Kaszás S. Edző: Szilágyi Attila. Kiállítások: 6, illetve 4 perc. Hétméteresek: 2/2, illetve 9/7. Junior: 28–45.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!