Sport

2016.12.01. 09:28

Nem volt náluk jobb a bosnyák tornán

Nyíregyháza - A magyar ülőröplabda válogatott Bosznia-Hercegovina második legnagyobb városában, Banja Lukában rangos tornán szerepelt.

Nyíregyháza - A magyar ülőröplabda válogatott Bosznia-Hercegovina második legnagyobb városában, Banja Lukában rangos tornán szerepelt. A tizennégy fős küldöttségből kilenc játékos, valamint Erdősné Balogh Erika vezetőedző is a Nyíregyházi Sportcentrum delegáltja volt. Az eseményen szerb, szlovén, horvát, illetve a rendező ország színeit képviselő klubok társaságában mutatták meg magukat a mieink. A csoportküzdelmek során a horvát Hrabri Zágráb könnyű ellenfélnek bizonyult, így a válogatott minden tagja pályára került. A második mérkőzésen mindjárt a döntőbe jutásért küzdhettek a magyarok, akik a bosnyák Zavidovic gárdáját próbálták legyűrni. A nyíregyházi játékosokat felvonultató kezdőcsapat színvonalas játékkal, sima két szettben verte a torna favoritjának számító házigazdákat. A fináléban a Banja Lukával szemben véigig kiélezett összecsapáson, minimális különbséggel kerekedtek felül a magyarok, így tornagyőztesként zártak.

KM

Névsorolvasás

A magyar válogatott nyíregyházi tagjai: Domokos András, Domina József, Kertész Róbert, Járási Ferenc, Kovács Gábor, Makarovszki Sándor, Mányák Attila, Peres János, Vitéz Gábor. Vezetőedző: Erdősné Balogh Erika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!