Sport

2016.12.15. 12:04

Pátrohai kupasiker Gyulaházán

Gyulaháza - A gyulaházi dr. Kozma Pál Általános Iskola kilencedik alkalommal rendezte meg a III. korcsoportos diákok részére az immár hagyományos Mikulás Kupát.

Gyulaháza - A gyulaházi dr. Kozma Pál Általános Iskola kilencedik alkalommal rendezte meg a III. korcsoportos diákok részére az immár hagyományos Mikulás Kupát. A hat meghívott iskola tanulói két hármas csoportban körmérkőzést, majd a helyosztókat játszották. Az eseményt a pátrohai Móricz Zsigmond Általános Iskola nyerte.

KM

Utánpótlásfoci

9. Mikulás Kupa, Gyulaháza

1. Móricz Zsigmond Általános Iskola (Pátroha), 2.Váci Mihály Általános Iskola (Nyírkarász), 3. Dr.Kozma Pál Általános Iskola (Gyulaháza), 4. Kölcsey Ferenc Általános Iskola (Pap), 5. Lónyay Menyhért Általános Iskola (Tuzsér), 6. Tamási Áron Általános Iskola (Ajak).

Különdíjasok. Gólkirály: Jónás Attila (Gyulaháza). Legjobb kapus: Császár Attila (Pátroha). Legjobb mezőnyjátékos: Spisák Zsolt (Nyírkarász).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!