Sport

2016.12.03. 17:09

Szépen zárták a bátoriak az évet

Nyírbátor - Már szünetre kialakult a kétgólos különbség, a hazaiak megérdemelten nyertek a labdarúgó NB III idei utolsó összecsapásán.

Nyírbátor - Már szünetre kialakult a kétgólos különbség, a hazaiak megérdemelten nyertek a labdarúgó NB III idei utolsó összecsapásán.

Nagy iramban kezdődött a nyírbátoriak utolsó idei NB III-as mérkőzése, a kölcsönös ismeretség okán a csapatok egyből a középébe vágtak. Hamar magához ragadta a kezdeményezést a Bátor, és ígéretes, látványos támadásokat vezetve több gólhelyzetet is kialakított, majd egy szögletet követő fejesgóllal törte fel az addig védekező tiszaújvárosiak védelmét. A félidő közepén a kitámadó vendégcsapat szögletet követően közel állt az egyenlítéshez, de ezt követően ismét a hazaiak domináltak, és egy jogos büntetőt követően magabiztos szünetbeli előnyhöz jutottak.

A második félidőben visszavettek a csapatok, és néhány újvárosi akciótól eltekintve a hazaiak végig kontroll alatt tartották a történeteket, és magabiztos, megérdemelt győzelmet arattak.

KM


NB III Keleti csoport: 18. forduló

Nyírbátori FC–FC Tiszaújváros 2–0 (2–0)

Nyírbátor, 180 néző, v.: Mencsik. Nyírbátor: Tóth Sz. – Szabó R., Kornutjak, Benkő B., Bagi Á., Müller Zs., Reznek (Bernáth M., 82.), Terdik (Boros D., 76.), Lakatos L., Illés Gy., Hornyák M. (Nagy D., 86.). Megbízott játékos-edző: Ambrusz Árpád. Tiszaújváros: Tóth Cs. – Bodó G., Dajka L., Somogyi T. (Papp I., a szünetben), Kerekes I., Viscsák (Polényi T., 64.), Hussein, Molnár F., Fabu M., Horváth T. (Balogh G., a szünetben), Kristófi. Edző: Gerliczki Máté.

Gól: Benkő B. (24.), Illés Gy. (11-esből, 45.). : Tóth Sz., Kornutjak, Benkő B., Lakatos L., Müller Zs., illetve Fabu M., Bodó G., Hussein, Molnár F. (Tudósító: Balla István)

Ambrusz Árpád: – Köszönöm szépen a csapatnak a kimagasló hozzáállást, az ezzel járó eredményesség hab volt a tortán.

Gerliczki Máté: – Sem a látott a játék, sem pedig a helyzetek alapján nem érdemeltünk vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!