Sport

2016.12.16. 08:48

Teremtorna Fehérgyarmaton és Mátészalkán

Fehérgyarmat, Mátészalka - Idén sem maradnak Karácsony Kupa nélkül a fehérgyarmatiak. Egészen pontosan december 28-30-i között rendezik a több mint három évtizedes múltra visszatekintő, tehát komoly hagyományokkal bíró teremlabdarúgó tornát.

Fehérgyarmat, Mátészalka - Idén sem maradnak Karácsony Kupa nélkül a fehérgyarmatiak. Egészen pontosan december 28-30-i között rendezik a több mint három évtizedes múltra visszatekintő, tehát komoly hagyományokkal bíró teremlabdarúgó tornát. Rendszerint nívós mezőny szokott minden esztendőben „összejönni” erre jeles focieseményre, ahol a kelet-magyarországi régió futballistáinak színe-java pályára lép – telt ház előtt. Nevezni Szabó Sándornál illetve Imre Zsoltnál lehet, mégpedig a 30/238-1043, illetve a 70/663-4538-as telefonszámokon.

Immár kilencedik alkalommal szervezik meg a SZAL-TÓ Kupa öregfiúk teremtornát, amelynek ezúttal is a mátészalkai sportcsarnok ad otthont. Érdeklődni, illetve nevezni Fodor Jánosnál lehet (telefon: 70/525-9116). KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!