Sport

2016.12.03. 20:50

Többet érdemelt volna a Bátor

Nyírbátor - A sereghajtó hazaiak nagyot küzdöttek, de ezért nem járt pont a Mizse ellen.

Nyírbátor - A sereghajtó hazaiak nagyot küzdöttek, de ezért nem járt pont a Mizse ellen.

A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata többet érdemelt volna a soros bajnoki fellépésen. A sereghajtó nyírségiek a 16. percben 8–6-ra vezettek a tabellán jóval előrébb jegyzett Mizse ellen, ekkor azonban megtört a lendületük. Zsinórban öt gólt kaptak, és mint kiderült, a mérkőzésnek ez az elrontott szakasza később visszaütött. A folytatásban ugyanis stabilan tartotta két-három „fás” előnyét a lajosmizsei együttes, amelynek nem jött rosszul, hogy a hazaiak két hétméterest kihagytak, ráadásul a kiélezett pillanatokban technikai hibákat vétettek. Így hiába remekelt például Csébi Dávid, a jobbszélső tíz gólja sem volt elég az első pont megszerzéséhez.

KM-KT


Kézilabda: NB I B., férfi

VKK Nyírbátor–Mizse KC 26–28 (14–16)

Nyírbátor, 130 néző, v.: Nagy F., Túróczy J. Nyírbátor: Egri Gy. – Csébi D. 10/3, Kiss I. 2, Csonka P. 5, Kovács Zs. 1, Pál T. 2, Kovács L. 1. Csere: Nagy N., Nagy T. (kapusok), Tóth L., Csuzda M. 2, Albecz B., Bod B. 3, Kaszás S. Edző: Szilágyi Attila. Kiállítások: 6, illetve 8 perc. Hétméteresek: 5/3, illetve 2/2. Junior: 30–28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!