Sport

2017.01.26. 09:35

A gyulaji játékos újra válogatott

Nyírgyulaj - A közelgő Európa-bajnoki selejtező tornára készülő magyar futsalválogatott január utolsó hetében zalaegerszegi edzőtábort iktatott programba, majd egy horvátországi nemzetközi viadal szerepel a programjában.

Nyírgyulaj - A közelgő Európa-bajnoki selejtező tornára készülő magyar futsalválogatott január utolsó hetében zalaegerszegi edzőtábort iktatott programba, majd egy horvátországi nemzetközi viadal szerepel a programjában. A jelenlegi huszonegy fős bő keret létszámszűkítést követően Horvátországba utazik. Egészen pontosan Porecbe, ahol egy négyes nemzetközi tornán lép pályára. Pénteken a házigazdák All Star válogatottjával, szombaton a belgákkal, vasárnap pedig a szlovákokkal méri össze az erejét a nemzeti együttes.

Az a csapat, amelynek egyelőre tagja Nagy Imre is. Méghozzá nem is először. A Nyírgyulaj élvonalbeli legénységének frontembere legutóbb például éppen a Nyíregyházán, Spanyolország ellen rendezett kettős összecsapáson szerepelt a honi legjobbakat tömörítő gárdában. Sőt, mindannyiszor lehetőséget kapott, az első meccsen pedig gólpasszt adott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!