Sport

2017.01.07. 08:45

Pattog a labda, ma reggeltől folytatják

Nyíregyháza - Szombaton négy csoport csapat mérkőznek a Continental Arénában.

Nyíregyháza - Szombaton négy csoport csapat mérkőznek a Continental Arénában.

Pénteken elkezdődött háromnapos Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfocitorna. A Continental Arénában pénteken este már hat továbbjutót jegyezhettünk. A C -csoportban végül csak hárman mérkőztek, mert az Ópályi nem érkezett meg.

Ma újabb négy kvartett tagjai lépnek majd a parkettára. Vasárnapra egy csoport maradt, ebben főként a távolabbról érkezők kaptak helyet. A nyolc csoportból az első és második helyen végzők jutnak a kieséses folytatásba, amely vasárnap délelőtt ­kezdődik. Itt már nem lehet majd taktikázni, hiszen a vesztes elvérzik. Amennyiben döntetlenül végződnek a mérkőzések, jönnek a ki­lencméteres rúgások. Ezeket olvasóink közül öten kipróbálhatják majd vasárnap este, a fél hétre tervezett finálé kezdete előtt. Ők azok a szerencsések, akik jelentkeztek játékunkra és kisorsoltuk a nevüket.

Eredmények

C csoport

Big Cash Póker Club–Eissmann Hungária Kft. 7–1

Eissmann Hungária Kft.–Szabolcsi Ragadozók 1–6

Big Cash Póker Club–Szabolcsi Ragadozók 1–1

Továbbjutók: 1. Big Cash Póker Club, 2. Szabolcsi Ragadozók


Sényői gólzápor a D-csoportban

Szombaton elsőként a D-csoportban alakult ki a végeredmény. A sényőiek jó csukákat húztak fel, mert a három meccsen tizenhétszer rezgették meg az ellenfél hálóját. Másodikként a tiszavasváriak léptek tovább. Elnézést kérünk az Offside Old Boys REAL-TA-TE FC játákosaitól, mert az A-csoportban ők végeztek az élen, a szintén továbbjutó helyen pedig a REAL-TA-TE FC

Szombat

D csoport

Sényő-Carnifex–QUICK 2000 Kft. Tiszavasvári 6-3

Dinamó Zártláb–Barabás SE 5-0

Dinamó Zártláb–Sényő-Carnifex 1-1

Barabás SE–QUICK 2000 Kft. Tiszavasvári 1-3

Sényő-Carnifex–Barabás SE 10-1

Dinamó Zártláb–QUICK 2000 Kft. Tiszavasvári 3-6


A kapunak háttal felugorva, oxival...

És jött az E-csoport. A résztvevők között annak kispályás focit űzők, illetve olyanok, akiket a különböző osztályú nagypályás bajnokságok meccsein láthatunk. No, meg akikre mindkettő igaz. A torna eddigi gólját láthattuk a csoport zárómeccsén. Szerzője az 5x2méteres ketrecnek háttal, felugorva, oxival passzolt a kapuba. A találat szépséghibája, hogy saját kapusának kellett kihalásznia a zsugát a hálóból....Persze öngólnak is parádés volt!

Egyre többen üldögélnek a lelátókon és jól szórakozhatnak, hiszen vannak szép megmozdulások és gólok. Ráadásul remek körülmények között, belépőjegy váltása nélkül lehet élvezni a kispályás foci szépségeit...

E csoport

John Bull Korona–Apagy SE 3-4

Két Ball FC–Immortal 5-1

Két Bal FC–John Bull Korona 7-4

Immortal-Apagy 6-2

John Bull Korona–Immortal 2-3

Két Bal FC–Apagy SE 7-4

Továbbjutott: 1. Két Bal FC, 2. Immortal.


Jól vetettek a timáriak...

Szombaton este az utolsó előtti kvartettben szerepelt az egyik legmókásabb névvel bíró együttes, a Pofán Rúglak LSL. A névadásban jeleskedő napkoriaknak nem termett babér a játékéteren, hiszen mindhárom meccsüket elveszítették. Továbbjutott a nyíregyházi Autonet és a Timári Vetőmag FC

F-csoport

Pofán Rúglak LSL–Autonet FC 1-8

Timár Vetőmag FC–NSZK Budapest 3-2

Pofán Rúglak LSL–Timár Vetőmag FC 3-5

Autonet–NSZK Budapest 4-2

Pofán Rúglak LSL–NSZK Budapest 4-6

Autonet FC–Tímár Vetőmag FC 4-3

Továbbjutott: 1. Autonet FC, 2.Timár Vetőmag FC


Nyíregyháza - És beindult.... Pénteken délután kettőkor Dajka László főszervező rövid üdvözlése után felharsant a síp, kezdetét vette a tizenkettedik Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária Kupa teremfoci torna.

 


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!