Sport

2017.01.10. 09:59

Repülésre vár a Szpari!

Nyíregyháza - Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy kedden végre már Belekben térjenek nyugovóra a Nyíregyházi Spartacus focistái és a szakmai stáb tagja.

Nyíregyháza - Egyre nagyobb a valószínűsége, hogy kedden végre már Belekben térjenek nyugovóra a Nyíregyházi Spartacus focistái és a szakmai stáb tagja. A törökországi túrára készülő különítmény tagjai hétfőn Vecsésen éjszakáztak és várják, hogy Isztambulba, onnan Antalyába repülhessenek.

Információink szerint erre nagy az esély, mert Isztambulból elindult az a gép, amely a Ferihegyen felvett utasokkal visszarepül.

Ám csak akkor szállnak fel a mieink erre a járatra, ha biztos, hogy Isztambulból Antalyába is indul gép. Remélhetőleg így lesz.


Az utazó keret

Játékosok: Hermány Bence, Perger Bence, Megyeri Gábor (kapusok), Szokol Zsolt, Ötvös Bence, Rubus Tamás, Ur László, Máté Péter, Dvorschák Gábor, Törtei Tamás, Farkas Márk, Kártik Bálint, Kónya Márk, Holdampf Gergő, Tamási Zsolt, Rudolf Gergely, Tisza Tibor, Vámos Márk, Szécsi Márk, Dragóner Filip, Rezes László Pálinkás Gergő, Sinanovic Sinan.

Szakmai stáb: Véber György (vezetőedző), Borsos Vilmos (kapusedző), Tarnóczy Zalán (erőnléti edző), Zákány László (masszőr), Kopjári Nándor (technikai vezető), Szmollár Tamás (technikai intéző), Zajcz István (technikai munkatárs, szertáros).


Nyíregyháza - Isztambulban nem fogadnak gépeket, Szigetszentmiklóson lesz edzés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!