Sport

2017.02.28. 08:04

Második helyen zárták az alapszakaszt a csengeri futsalosok

Csenger - Erősen benne volt a pakliban, hogy Majoros Péter, vagyis a műsorvezető-rapper, Majka, illetve a hűséges zenészcimbi Széki Attila, alias Curtis valahol messze jár majd, amikor a Kazincbarcikai Ördögök éppen az NB II-es futsalbajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén lépnek színre – Csengerben.

Csenger - Erősen benne volt a pakliban, hogy Majoros Péter, vagyis a műsorvezető-rapper, Majka, illetve a hűséges zenészcimbi Széki Attila, alias Curtis valahol messze jár majd, amikor a Kazincbarcikai Ördögök éppen az NB II-es futsalbajnokság alapszakaszának utolsó mérkőzésén lépnek színre – Csengerben. Mindenesetre a két celeb a borsodiak igazolt játékosa, ami reklámfogásnak nem utolsó... Körömrágásra így is akadt ok, elvégre az ugyan szentírásnak számított, hogy Debreceni Egyetem zár az élen a Keleti csoportban, ugyanakkor a még kiadó ezüstéremre „bejelentkezett” az aktuális forduló előtt ötödik helyen táborozó Csenger, amely éppen a Barcika elől próbálta elhalászni eme medált.

Az már korábban eldőlt, hogy a szatmáriak a legjobb hat között fejezik be az idény ezen részét, vagyis biztosították a bennmaradást. Az csak hab a tortán, hogy nagy izgalmak közepette legyűrték a félidőben még vezető Ördögöket, mégpedig úgy, hogy a győztes gólt két másodperccel a befejezés előtt préselte be Balogh Árpád! A Szilágyi legénység ily módon feltornázta magát a felettébb előkelő második helyre, csak a Debreceni Egyetem előzte meg. Sőt, a rájátszásban minden egyes sikerrel tovább fényezhetik szereplésüket.

KM-KT

Futsal: NB II

Keleti csoport, 22. forduló

Csenger–Kazincbarcikai Ördögök 5–4 (1–2)

Csenger, 400 néző, v.: Flinta Z., Modes O.

Csenger: Szabó J. – Balogh Á., Osváth S., Pankotai I., Rigó A. Csere: Juhász S. (kapus), Bodó R., Csatári Z., Devits Á., Gaál K., Juhász N., Katona P., Szilágyi L. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Balogh Á. 2, Bodó R., Gaál K., Pankotai I.

Az alapszakasz végeredménye: 1. Debreceni Egyetem 41 pont. 2. Csenger 32, 3. Kazincbarcikai Ördögök 31 (103–78), 4. Kincsem Lovaspark 31 (119–103), 5. Mag-Log Team Gödöllő 30, 6. Berettyóújfalu II 29, 7. DSC-SI , 8. Gyöngyös , 9. MEAFC 19, 10. SZIE 0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!