Sport

2017.02.11. 16:02

Megtartották a főpróbájukat a kisvárdaiak

Kisvárda - A Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata gól nélkül maradt a Paks ellen, az NB III-as Nyírbátor ikszelt a kis Lokival.

Kisvárda - A Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata gól nélkül maradt a Paks ellen, az NB III-as Nyírbátor ikszelt a kis Lokival.

Nevezhetjük hagyománynak, hogy a paksi és a kisvárdai csapat semleges terepen mérkőzik meg egymással a holtszezonban. A nyáron Ercsiben béreltek pályát, most szombaton pedig, a jövő heti bajnoki nyitány főpróbájaként Budafokon találkoztak, műfüves pályán.

Amellett, hogy az élvonalbeli Paks 1–0-ra legyőzte az NB II-es Kisvárdát (és visszavágott a nyári 2–1-es vereségért), kiegyenlített mecset vívtak egymással a felek. A várdaiak előtt különösen az első félidőben mutatkozott több gólszerzési lehetőség, de ezek a helyzetek most kimaradtak. Fontosabb, hogy Soroksáron (az első ellenfél szakmai stábja egyébként árgus szemekkel figyelte a helyszínen a meccset) már ezen a téren se legyen hiba.

Ugyancsak főpróbát tartott az NB III-as Nyírbátori FC, amely a csoportjában szereplő DVSC-DEAC vendégeként egészen a 90. percig vezetett, ám végül be kellett érnie 1–1-es döntetlennel.


Előkészületi mérkőzések

Paksi FC–Kisvárda Master Good 1–0 (1–0)

Paks: Molnár P. – Kulcsár D., Zachán, Gévay, Báló – Papp K. – Koltai, Kecskés T., Bertus, Szakály D. (Haraszti) – Vernes (Jelena)

Kisvárda: Ivancsics A. – Izing (Vári B.), Fodor F., Vermes, Talabér – Lucas (Minczér), Horváth A. (Délczeg) – Cseri (Szabó P.), Gosztonyi (Rajczi), Bacsa (Hei) – Horváth Z. (Toma)

Gól: Vernes

DVSC-DEAC–Nyírbátori FC 1–1 (0–1)

Gól: Pap Zs., illetve Kinczel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!