Sport

2017.04.10. 10:44

Balogh Tibor-emléktorna Tiszalökön

Tiszalök - Balogh Tibor 1977-ben kezdett el futballozni a tiszalöki serdülőcsapatban. Tizenhat éves korában már a felnőttegyüttesben is bemutatkozott. Egy szezont az NB III-as Rakamaz csapatában is játszott, mígnem 1993. decemberében, Tiszaújvárosban egy teremtornán tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Tiszalök - Balogh Tibor 1977-ben kezdett el futballozni a tiszalöki serdülőcsapatban. Tizenhat éves korában már a felnőttegyüttesben is bemutatkozott. Egy szezont az NB III-as Rakamaz csapatában is játszott, mígnem 1993. decemberében, Tiszaújvárosban egy teremtornán tragikus hirtelenséggel elhunyt. A tiszalökiek mély fájdalommal vették tudomásul, hogy a közkedvelt Tubu már nincs közöttük. Emlékét örökké megőrzik, jelesül a nevét viselő U11-es utánpótlás tornával.

Az esemény április 14-én, pénteken (Tibor napján...) rendezik, 9.30-tól a Tisza-partiak Honvéd úti sporttelepén, tíz gárda részvételével.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!